Οι στιλάτες εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας μέσα από τον φακό του #FollowMe

Ποιοί βρέθηκαν μπροστά στον φακό μας αυτή τη φορά;
Οι στιλάτες εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας μέσα από τον φακό του #FollowMe



Αυτή την εβδομάδα το #FollowMe διοργάνωσε μαζί με το Join Us το πρώτο του φιλανθρωπικό bazzar, κάτι το οποίο μας έδωσε ότι μόνο την ευκαιρία να συνεισφέρουμε για ένα σοβαρό σκοπό αλλά και να γνωρίσουμε πολλούς από εσάς από κοντά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες καταφέρατε να περάσετε το προηγούμενο Σάββατο από το Ρομάντζο Bios και να μας δείτε από κοντά και να μιλήσουμε για μόδα, στυλ, μακιγιάζ και τόσα άλλα #FollowMe θέματα.

Όπως και κάθε βδομάδα η φωτογράφος μας Δανάη Ίσαρη ήταν εκεί και φωτογράφισε τα αγαπημένα μας στυλ της ημέρας. Αν είσαι μία από αυτές που φωτογραφήθηκαν ελπίζω να σου άρεσε η εμπειρία της mini street style φωτογράφησης μας και αν όχι, σε περιμένουμε την επόμενη φορά, για να απαθανατίσουμε το καθημερινό, προσωπικό σου στυλ.

Πρώτη γνωρίσαμε την Μαίρη, η οποία μας έδειξε τον τέλειο τρόπο για να φορέσουμε τα leather leggings. Μία απλή μαρινιέρα και ένα oversize υπέροχο κολιέ είναι αρκετά για να σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Στη συνέχεις η Νεφέλη έβαλε λίγο χρώμα στο μονόχρωμο look της, όπως και σου έχει προτείνει το #FollowMe, με ένα σακάκι σε έντονο χρώμα. Η μικρή λεπτομέρεια με την καρφίτσα κάνει την διαφορά.

Η γλυκιά Σοφία μας ξετρέλανε με την «τουτού» φούστα της και τις πανύψηλες γόβες της, οι οποίες ήταν γεμάτες τρουκς. Οι τούλινες φούστες μπορούν να φορεθούν το πρωί με slip on sneakers και το βράδυ με πολύ ψηλές γόβες.

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απέξω την editor του #FollowMe Δανάη και το υπέροχο 40s χτένισμα της. Η mini ψηλόμεση φούστα της Δανάης, σε άλφα γραμμή, είναι από τα πιο hot trends της σεζόν.

Όπως και κάθε εβδομάδα, η Αθηνά, σε διαφορετικό σκηνικό αυτή τη φορά, μας προτείνει και αυτή να εμπνευστούμε από τις στιλιστικές της επιλογές. Δοκίμασε τον συνδυασμό ψυχρών χρωμάτων όπως αυτός του μπλε και του πράσινου, όπως σου έχουμε ξαναπεί στο #FollowMe και θα αισθάνεσαι πάντα στιλάτη.