Στυλ και γκράφιτι στο σημερινό Street Style Report

Στενά της πόλης γεμάτα γκράφιτι και στιλάτα κορίτσια.
Στυλ και γκράφιτι στο σημερινό Street Style Report



Ήρθε μία καινούρια εβδομάδα και μαζί της φέρνει και τη νέα street style έμπνευση της ημέρας. Αυτή τη φορά μαζί με την φωτογράφο μας Δανάη Ίσαρη, αποφασίσαμε να βγάλουμε τον urban εαυτό μας προς τα έξω και για αυτό περιπλανηθήκαμε, αναζητώντας stylish άτομα στα γεμάτα γκράφιτι στενά της πόλης.

Αρχικά συναντήσαμε την όμορφη Μαρία και το ποδήλατο της και πήραμε μία ιδέα για το κατάλληλο look που πρέπει να έχουμε ενώ κάνουμε βόλτες με δίκυκλο μας. Η Μαρία φοράει ένα από τα πιο κλασικά χειμωνιάτικα παλτό –δώρο της μαμάς της!- το οποίο ενσωματώνεται εύκολα σε κάθε στυλ, ανάλογα με τα γούστα σου. Η backpack της Μαρίας, είναι handmade από μία φίλη της και εμείς λατρεύουμε την ιδέα μίας τόσο πρωτότυπης και διαφορετικής τσάντας πλάτης.

Στη συνέχεια η γλυκιά Σοφία μας έδειξε το δικό της casual στυλ για το γραφείο και εμείς θέλαμε να τις κλέψουμε το υπέροχο biker denim jacket, με την επένδυση από γούνα –το πιο ζεστό υλικό για το χειμώνα. Η Σοφία ολοκλήρωσε το look της με μία παιχνιδιάρικη καρφίτσα και μία άκρως βολικά tote τσάντα.

Άλλη μία Μαρία, βρέθηκε στην παρέα μας και ένα ακόμα χαλαρό ντύσιμο για την βόλτα στην πόλη. Πρόσεξε την λεπτομέρειες με την καρό μέσα όψη του παλτού της, που κάνει και το πιο απλό ντύσιμο να φαίνεται διαφορετικό. Τα σκουλαρίκια της Μαρίας μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, αφού είναι από τα πιο πρωτότυπα και όμορφα statement σκουλαρίκια που έχουμε δει εδώ και καιρό.
Λίγο αργότερα συναντήσαμε το κορίτσι με τα pastel μπλε μαλλιά, την Νεφέλη η οποία δίνει έναν διαφορετικό τόνο στο κλασικό total black look. Το παλτό άνηκε στη μαμά της Νεφέλης –αυτές οι μαμάδες τα καλύτερα μας δίνουν- και το υπέροχο σκουφάκι της με τούλι, είναι ένα από τα must της σεζόν. Μικρή λεπτομέρεια που κάνει το look της να ξεχωρίζει, είναι οι πρωτότυπες καρφίτσες από αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Για μία ακόμα φορά η editor του #FollowMe, Αθηνά, κλείνει το post μας με δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς. Μας άρεσε πολύ το πουά σορτσάκι της Αθηνάς και η βελούδινη τσάντα πουγκί που κρατούσε. Φυσικά το άρθρο δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς το παιχνιδιάρικο μανταλάκι με τον Αϊ-Βασίλη στο πέτο της Αθηνάς.