Τι φόρεσαν οι Αθηναίοι στα πρώτα κρύα;

Οι streetstyle εμφανίσεις που μας εμπνέουν για αυτή την εβδομάδα.
Τι φόρεσαν οι Αθηναίοι στα πρώτα κρύα;



Όπως κάθε βδομάδα, έτσι και αυτή σας έχουμε ετοιμάσει την street style πασαρέλα του #FollowMe για να εμπνευστείτε μαζί μας για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Τα πρώτα κρύα δεν πτόησαν τους Αθηναίους αφού τα πρωινά στην πόλη ήταν αρκετά φωτεινά και όχι όσο παγωμένα όσο τα περιμέναμε. Αν εξαιρέσεις τη βροχή των τελευταίων ημερών ο χειμώνας για την ώρα μας δείχνει ακόμα το καλό του πρόσωπο.

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε με ένα αγόρι και επειδή γιορτές έρχονται –ενάμιση μήνας έμεινε!- και είμαστε σίγουρες ότι έχεις ήδη αρχίσει να ψάχνεις δώρα για το αγόρι σο, σου προτείνουμε να του κάνεις δώρο ένα πουλόβερ με comic prints, όπως αυτό του Βαγγέλη. Ένα τέτοιο πουλόβερ έιναι αρκετό για να αλλάξει το στυλ του και να το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος είναι fashion blogger και όπως καταλαβαίνεις ξέρει να συνδυάζει τα σωστά χρώματα και υφάσματα. Λατρέψαμε το bomber jacket του, ένα must have κομμάτι και για φέτος. Αν θες να μάθεις περισσότερα για το Γιώργο μπορείς να επισκεφτείς το blog του Fashion Royals.

Να και το πρώτο κορίτσι! Η όμορφη Τζωρτζίνα μας δείχνει τον σωστό τρόπο να φορέσουμε τα παντελόνια με ψηλό καβάλο ακόμα και το χειμώνα. Ένα απλό croped πουλοβεράκι είναι ιδανικό για να δώσεις στο look σου, normcore αέρα.

Λατρέψαμε το στυλ της γλυκιάς Μίρκας και τον τρόπο που ταίριαξε την printed pencil φούστα της με τζιν πουκάμισο και cropped πουλόβερ. Απλά βασικά κομμάτια που βγάζουν το ιδανικό stylish look για όλες τις ώρες.

Η Αντωνία μας δείχνει πώς να δώσουμε ένα twist στο κλασικό total black look με μία ασπρόμαυρη ψηλόμεση φούστα. Τα chunky μποτάκια της Αντωνίας είναι ένα ακόμα από τα must have κομμάτια της σεζόν.