Τι προτείνουν οι Αθηναίες να φορέσεις για την απογευματινή βόλτα σου

Οι street style εμφανίσεις που θα μας εμπνεύσουν αυτή την εβδομάδα.
Τι προτείνουν οι Αθηναίες να φορέσεις για την απογευματινή βόλτα σου



Για μία ακόμη βδομάδα βρεθήκαμε στους δρόμους της Αθήνας φωτογραφίζοντας stylish κορίτσια. Μπορεί πλέον τα ρούχα μας να κρύβονται κάτω από βαριά παλτό –μα τι τρέχει με τον καιρό τελοσπάντων;- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε στιλάτες κάτω από τη ζεστασιά του παλτού μας.

Πρώτη στη λίστα είναι η Ηρώ η οποία μας δείχνει πώς να αλλάξουμε το κλασικό look jean-t-shirt, επιλέγοντας ένα καρό πουκάμισο ένα ζευγάρι μπορντό brogues και ένα boho statement κολιέ. Βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Η Ιωάννα μας δείχνει πώς να φορέσουμε το crop πουκάμισο, συνδυάζοντας το με midi ψηλόμεσες φούστες και μποτίνια με μεσαίο τακούνι. Αν δεν είσαι τολμηρή όπως η Ιωάννα  και δεν αντέχεις χωρίς καλσόν με τέτοιο καιρό, δοκίμασε ένα καλσόν με σχέδια, ώστε να τραβάς το βλέμμα στις γάμπες σου, ακόμα και αν φοράς midi φούστα.
Στη συνέχεις συναντήσαμε την Νόρα, η οποία μας δείχνει και αυτή με τη σειρά της, τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν το καθημερινό σου στυλ να ξεχωρίζει. Ένα statement κολιέ και πολλά δαχτυλίδια σε διάφορα σχέδια σχήματα και μεγέθη θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Η Αθηνά έχει ήδη αρχίσει να φοράει το αγαπημένο μας χειμερινό αξεσουάρ, τα μεγάλα φουλάρια. Θα σε κρατήσουν ζεστή και θα στολίσουν ακόμα και το πιο βαρετό μονόχρωμο παλτό. Το χειμώνα αντί για σοσόνια στο χρώμα του δέρματος, τόλμησε να φορέσεις πολύχρωμες κάλτσες σε διάφορα σχέδια, κάνοντας και το πιο απλό ντύσιμο να δείχνει πρωτότυπο.

Τέλος η συντάκτρια του #FollowMe Αθηνά, μας δείχνει πώς να ντυθείς ζεστά ακόμα και με πυρετό. Βλέπεις η Αθηνά, όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία είχε πέσει και αυτή θύμα της κλασικής φθινοπωρινής ίωσης και ξέρεις τι προστατεύει καλύτερα το λαιμό σε τέτοιες περιπτώσεις;  Ένα παλτό με γούνα στο γιακά που θα σε κρατάει ζεστή όλη μερα.