To street style της εβδομάδας : Μπορντό και μαύρο, ο πιο rock-chic φθινοπωρινός συνδυασμός

Η fashion editor του #followme, σου δείχνει πως να τον δοκιμάσεις και εσύ...
To street style της εβδομάδας : Μπορντό και μαύρο, ο πιο rock-chic φθινοπωρινός συνδυασμός



Τα προηγούμενα χρόνια έβλεπα μπορντό ρούχα και αξεσουάρ και η αλήθεια είναι ότι δεν τα προτιμούσα και ιδιαίτερα, Τα είχα στο μυαλό μου κάπως βαρετά, μουντά και ιδανικά για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτό ως σήμερα, αφού έγινε ξαφνικά ένα κλικ και τα μάτια μου φέτος το φθινόπωρο, βλέπουν το μπορντό ως ένα χρώμα κλασικό και πολύ ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, τώρα που ο καιρός άλλαξε, η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η τέλεια επιλογή. Έτσι το σημερινό street style, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από τα παραπάνω και φυσικά να πρωταγωνιστήσει στο look της εβδομάδας.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Το μπορντό ταιριάζει με πάρα πολύ με το μαύρο. Οι 2 αυτές αποχρώσεις αποτελούν τον πιο rock-chic χρωματικό συνδυασμό για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα.

Η αρχή, έγινε με ένα μαύρο t-shirt με στάμπα, που για τον περίεργο καιρό (λίγο κρύο-λίγο ζέστη), μάλλον είναι μια safe και ιδανική επιλογή.

Το ασημένιο κολιέ έδωσε μια λάμψη σε όλο το outfit, που ήταν άκρως απαραίτητη.

Όλες οι γυναίκες τέτοια εποχή, ψάχνουμε ένα μπουφάν που θα μας χαρίσει στιλ και προστασία στην στιγμή. Το μαύρο loose μπουφάν, που μοιάζει και με δερμάτινο, έδεσε μοναδικά με όλο το rock-chic σύνολο.

Διάλεξε και εσύ ένα πανωφόρι με εντυπωσιακή κουκούλα και κάνε την διαφορά...

Ώρα για το αγαπημένο κομμάτι του look, το μποντό κολάν σε print φιδιού. Ιδιαίτερο, άνετο, ταιριάζει με πολλά στιλ και πολύ εύκολα μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο με ένα πουκάμισο ή το βράδυ με ένα εντυπωσιακό τοπ στο πάνω μέρος.

Το χοντρό λάστιχο στο κολάν, το κάνει ακόμα πιο σταθερό, χωρίς να πιέζει και να ενοχλεί καθολη την διάρκεια που το φοράμε.

Αξεσουάρ! Το backpack αποτελεί πια, νο1 επιλογή των γυναικών (ειδικότερα αν τρέχεις από το πρωί έως το βράδυ). Εγώ για το συγκεκριμένο look, κράτησα ένα ιδιαίτερο και stylish σακίδιο, που εκτός από πολύ πρακτικό, έδωσε μια rock πινελιά (σε αυτό βοήθησαν τα διακοσμητικά τρουκς).

Τέλος θα αναφερθώ στα παπούτσια και ειδικότερα στα μαύρα μποτάκια με τα κρόσια. Φέτος η μόδα και οι τάσεις προστάζουν κρόσσια, χοντρό τακούνι και μυτερή μύτη.

Μην τα φοβηθείς καθόλου, γιατί εκτός από το επιπλέον ύψος που θα κερδίσεις, θα κάνεις πιο εντυπωσιακό και δυναμικό το στιλ σου.

Εσύ τι λες; Θα δοκιμάσεις το μπορντό με το μαύρο, φέτος το φθινόπωρο;

What i wore : 

- Μπουφάν (L.A Dolls), € 159,00 ευρώ

- Μπλούζα (Boombap), € 48,00 ευρώ

- Koλάν (Twins) , € 75,00 ευρώ

- Παπούτσια (Βibi Lou), € 205,00 ευρώ

- Backpack (Neuf Nobile),  € 165,00 ευρώ

- Koλιέ (Hand and Psyche), € 45,00 ευρώ

Ευχαριστούμε το κατάστημα dash boutique, στον Πειραιά (Σωτήρος 32 & Πραξιτέλους, τηλ. 210-4170415), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

Δες εδώ, το street style της προηγούμενης εβδομάδας.