Πώς ντύνονται οι fashionistas σήμερα! Οι street style εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Ποια looks ήταν τα αγαπημένα μας από το κοινότης αθηναϊκής fashion week.
Πώς ντύνονται οι fashionistas σήμερα! Οι street style εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε



Χωθήκαμε στο κοινό της 2ης ημέρας της AXDW και προσπαθήσαμε να βρούμε ανθρώπους με διαφορετικά στυλ οι οποίοι θα μας κεντρίσουν την προσοχή με τις στιλιστικές τους επιλογές. Ξεχωρίσαμε αυτούς που ακολουθούν τα trends χωρίς να καταλήγουν να ντύνονται σαν κούκλες βιτρίνας ή πολύ πιο απλά κάνουν οι ίδιο μόδα με το μοναδικό τους στυλ.

Ο πρώτος μας νέα φίλος ήταν ο Στυλιανός ο οποίος μας ενθουσίασε με την επιλογή του να φορέσει floral παντελόνι, αποδεικνύοντας ότι τα prints με λουλούδια δεν βγαίνουν καμία εποχή από τη μόδα. Η λεπτομέρεια που μας άρεσε ήταν το δαχτυλίδι νεκροκεφαλή, μικρό, διακριτικό και ιδανικό για να τονίσει το casual αντρικό ντύσιμο.

Στη συνέχεια γνωρίσαμε τον Γιάννη με τον υπέροχο συνδυασμό γούνας και δερμάτινου παλτού που σε κρατάει ζεστό και stylish όλο το χειμώνα. Μικρή λεπτομέρεια που μας άρεσε πολύ τα brogues του Γιάννη με τις μικρές φουντίτσες στα κορδόνια που αποδεικνύουν ότι οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Η beauty editor του #FollowMe Δανάη, με 40s χτένισμα, pencil φούστα και μπούστο από δαντέλα μάζεψε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αν θες να μάθεις για τα χτενίσματα και τις beauty συμβουλές της Δανάης δεν έχεις παρά να κλικάρεις την ενότητα Beauty του #FolowMe.

Ο Φώτης κατάφερε να συνδυάσει άψογα το casual στυλ με formal στοιχεία, ενώ μας κέντρισε το ενδιαφέρον ο τρόπος που συνδύασε το κλασικό κουστούμι με το γκρι hoodie με κουκούλα. Η υπέροχη καρφίτσα είναι δημιουργία του ίδιου και το τέλειο κόσμημα για να ολοκληρώσει το σύνολο του.

Στη συνέχεια η Μάιρα, μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από γιαπωνέζικο anime και εμείς ερωτευτήκαμε τα μαλλιά της σε πράσινο χρώμα και το comic themed φόρεμα της. Το αδιάβροχο της Μάιρα είναι η ιδανική εναλλακτική στις κλασικές ομπρέλες και ένα must για φέτος.

Τέλος η Εύη μας δείχνει πώς να δώσουμε χρώμα στο κλασικό look γραφείου, συνδυάζοντας την pencil φούστα με κόκκινες γόβες και ένα πουά cropped τοπ. Το look αυτό ταιριάζει τέλειο με το αγαπημένο σου biker jacket.