Το street style της εβδομάδας : Δοκίμασε το πιο εντυπωσιακό pin up girl look

Η fashion editor του #followme, σου δέιχνει τον τρόπο...
Το street style της εβδομάδας : Δοκίμασε το πιο εντυπωσιακό pin up girl look



Πόσο λατρεύω τη μόδα και να μεταμορφώνομαι μέσω αυτής δεν περιγράφεται με λόγια. Ευτυχώς αυτό φαίνεται πολύ καλά στην συγκεκριμένη στήλη, αφού κάθε Δευτέρα σας παρουσιάζουμε ένα διαφορετικό look που δεν μοιάζει σε τίποτα με το προηγούμενο. Έτσι, αυτή τη φορά μετά το καλοκαιρινό boho look της προηγούμενης εβδομάδας (που μπορείτε να δείτε εδώ), το σημερινό είναι είναι αφιερωμένο στο pin up στιλ.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Αρχικά να αναφέρω ότι το pin up ως μόδα και στιλ μεσουράνησε την δεκαετία του 40' στην Αμερική και συγκεκριμένα τον καιρό του πολέμου. Με την Μarilyn Monroe να το καθιερώνει, το pin up αγαπούσε τις γυναικείες καμπύλες, με τα έντονα και φωτεινά χρώματα αλλά και τα ιδιαίτερα χτενίσματα να κάνουν την διαφορά.

Έτσι μόλις φόρεσα αυτό το τέλειο τιρκουάζ φόρεμα με τα ροζ λουλούδια ένιωσα στην στιγμή τόσο μια θηλυκότητα όσο και μια παιδικότητα, δηλαδή τον συνδυασμό που ορίζει το pin up στιλ. Το υπέροχο σχέδιο στο μπούστο όσο και η τονισμένη μέση με έβαλε αμέσως σε αυτό το ρετρό και χαρούμενο mood που προστάζει αυτή η τάση.

Ένα σημαντικό tip για να υιοθετήσεις και να κάνεις ''δικό'' σου αυτό το τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό στιλ, είναι να νιώσεις όπως ένιωθαν τα τότε pin up κορίτσια. Διότι δεν αρκούν τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τα μαλλιά από μόνα τους. Πρέπει και εσύ από τη μεριά σου να ακτινοβολείς και γιατί όχι να μπαίνεις σε έναν ρόλο με ότι συνεπάγεται αυτό.

Και επειδή το pin up, εκτός από τα ρούχα βασίζεται αρκετά στις λεπτομέρειες, δεν θα μπορούσα να μην δώσω αρκετή και μεγάλη σημασία στα μαλλιά. Ευτυχώς με την βοήθεια της Δανάης και με λίγο αυτοσχεδιασμό, τα μαλλιά ταίριαξαν μοναδικά με το υπόλοιπο σύνολο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τόσο το ιδιαίτερο αξεσουάρ μαλλιών όσο και τα κρεμαστά σκουλαρίκια που έδωσαν χωρίς καμία αμφιβολία την δική τους pin up και χαρούμενη πινελιά.

H επιλογή της τσάντας κινήθηκε σε πιο αυστηρά και κλασικά μονοπάτια με το κεραμιδί-σομόν χρώμα και το υπέροχο σχέδιο της να κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κεφάλαιο παπούτσια. Τα ψηλοτάκουνα που φόρεσα με την διχρωμία του απαλού ρόζ με το λευκό και η μπαρέτα που αγκάλιαζε με τον πιο θηλυκό και παιχνιδιάρικο τρόπο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το pin up look.

Αν και η ζέστη την συγκεκριμένη μέρα της φωτογράφισης ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, αφού η θερμοκρασία έφτασε στους 30 σχεδόν βαθμούς κελσίου, αυτό το look θα μου μείνει πραγματικά αξέχαστο αφού μου άρεσε πάρα πολύ και τελικά κατάλαβα ότι όλες μας πρέπει να είμαστε ανοιχτές σε άλλα στιλ, και που ξέρεις; Μπορείς μια μέρα να πέσεις διάνα...

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα λοιπόν...

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit και στιλ;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

What i wore : 

- Φόρεμα, € 94,00 ευρώ

- Παπούτσια, € 55,00 ευρώ

- Τσάντα, € 32,00 ευρώ

- Σκουλαρίκια, € 8,00 ευρώ

- Αξεσουάρ μαλλιών,  € 12,00 ευρώ

Ευχαριστούμε το κατάστημα London Boutique, στο Xαλάνδρι (Αγίας Παρασκευής 45 , τηλ. 210-6836735), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.