Δοκίμασε το τέλειο boho look για το καλοκαίρι

Η fashion editor του #followme, σου δείχνει τον τρόπο...
Δοκίμασε το τέλειο boho look για το καλοκαίρι



Το σαββατοκύριακο που πέρασε μας έβαλε για τα καλά στο καλοκαιρινό mood που τόσο λατρεύουμε και ανυπομονούμε να νιώσουμε κάθε χρόνο. Άλλωστε το προηγούμενο street style (θυμήσου εδώ) είχε αυτή την καλοκαιρινή πινελιά μιας και το παιχνιδιάρικο playsuit κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τι λές, είσαι έτοιμη να δείς το τέλειο boho look που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τώρα που η ζέστη θα γίνει καθημερινή συνήθεια;

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Το έχουμε ξαναπεί, φέτος το boho, το 70's στιλ και η δαντέλα θα μας απασχολήσουν αρκετά όσον αφορά τις στιλιστικές μας επιλογές. Οι τάσεις που αναφέραμε προηγουμένως εκτός από πολύ hot αυτό το καλοκαίρι δίνουν μια δροσερή αίσθηση μέσω των δροσερών και ανάλαφρων υφασμάτων.

Το look της εβδομάδας μπορεί να ακολουθεί τη μόδα και τις τάσεις που επιτάσσει η κάθε εποχή, αλλά η προσωπική πινελιά παίζει πάντα σημαντικό και καθοριστικό ρόλο. Η λευκή παντελόνα και η μακριά ζακέτα σε δαντέλα και συγκεκριμένα σε crochet ύφασμα έδεσε υπέροχα με το γκρι τοπ, τις μαύρες με ψάθινο ψηλό πάτο και την λαχανί τσάντα με κρόσια.

Φυσικά επειδή ένα outfit χωρίς αξεσουάρ και παπούτσια θεωρείται γυμνό, το συγκεκριμένο boho κολιέ με τα λευκά φτερά και την δερμάτινη λεπτομέρεια δεν θα μπορούσε να λείπει, μιας και δένει μοναδικά όλο το σύνολο.

Κεφάλαιο τσάντα. Η τσάντα πουγκί με τα κρόσια σε λαχανί χρώμα, δίνει το χρώμα που τόσο αγαπάμε να προσθέτουμε σε όποιο ντύσιμο κι αν επιλέγουμε και μην ξεχνάμε ότι δεν νοείται καλοκαίρι χωρίς έντονο χρώμα. Κρύψε στη ντουλάπα σου οποιαδήποτε τσάντα σε μαύρο ή σκούρο χρώμα και επένδυσε και εσύ σε μια τσάντα στο αγαπημένο χαρούμενο χρώμα.

Τα παπούτσια δεν θα μπορούσαν να μη θυμίζουν καλοκαίρι, κι έτσι οι συγκεκριμένες μαύρες παντόφλες με τον ψάθινο πάτο κερδίζουν απλά όλες τις εντυπώσεις (άσε που είναι ότι πρέπει για το περπάτημα στα σοκάκια των νησιών μας).

Μη μου πεις ότι ήδη δεν έχεις φανταστεί το συγκεκριμένο look φορεμένο το φετινό καλοκαίρι σε κάποιο αγαπημένο σου νησί να περπατάς χέρι – χέρι με το άλλο σου μισό στα πλακόστρωτα σοκάκια;

Επένδυσε και εσύ σε ρούχα με crochet ύφασμα ειδικά σε λευκό χρώμα, διότι εκτός από chic δεν μαζεύουν και όλη την ζέστη όπως συμβαίνει με τα σκουρόχρωμα. Ακολούθησε και εσύ την boho λογική και πραγματοποίησε με τον πιο απλό τρόπο τα πιο εντυπωσιακά outfits που έχεις πετύχει ποτέ...

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα λοιπόν...

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

What i wore : 

- Παντελόνα, € 78,00 ευρώ

- Ζακέτα, € 93,00 ευρώ

- Κολιέ, € 36,00 ευρώ

- Tσάντα, € 120,00 ευρώ

- Παπούτσια,  € 125,00 ευρώ

Ευχαριστούμε το κατάστημα dash boutique, στον Πειραιά (Σωτήρος 32 & Πραξιτέλους, τηλ. 210-4170415), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.