Playsuit - Ο ιδανικός συνδυασμός για το must-have της άνοιξης

H fashion editor του #followme, σου δέιχνει τον τρόπο...
Playsuit - Ο ιδανικός συνδυασμός για το must-have της άνοιξης



Πόσο λατρεύω την άνοιξη και το γεγονός ότι η μέρα έχει μεγαλώσει, δεν περιγράφεται. Σαν παιδί της άνοιξης αφού έχω γεννηθεί τέτοια εποχή, κάθε χρόνο ανυπομονώ να πετάξω καθετί σκουρόχρωμο και μουντό και να βάλω στην καθημερινότητα μου ανάλαφρα ρούχα στα πιο έντονα χρώματα. Μετά το ladylike street style της προηγούμενης εβδομάδας (θυμίσου εδώ), σειρά έχει σιγά-σιγά να μπούμε σε κλίμα πιο ανοιξιάτικο και γιατί όχι πιο καλοκαιρινό.

Και το playsuit θα παίξει καθοριστικό ρόλο...

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν έπρεπε να σκεφτώ ποιο ρούχο είναι άνετο, κομψό, χαρίζει στιλ και μας μεταβιβάζει με τον τρόπο του από τον χειμώνα στην άνοιξη και φυσικά στο καλοκαίρι, το μυαλό μου πήγε αμέσως στο αγαπημένο playsuit. H κοντή εκδοχή της ολόσωμης φόρμας είναι το κομμάτι-κλειδί της φετινής γκαρνταρόμπας μας, η οποία θα μας λύσει τα χέρια όσον αφορά τις στιλιστικές επιλογές και συνδυασμούς.

Έτσι στο look της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει το playsuit σε λεμονί απόχρωση και φυσικά να μην κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με το που δοκίμασα το αγάπησα από την πρώτη στιγμή γιατί εκτός από την εξαιρετική υφή που αγκαλιάζει το σώμα είναι μια safe επιλογή, αφού ενώ είναι κοντό δεν φοβάσαι τυχόν στιλιστικά ''ατυχήματα''.

Ενώ κάλλιστα θα μπορούσα να επιλέξω μια πιο κλασσική και εύκολη επιλογή, δηλαδή για παράδειγμα να φορέσω ψηλοτάκουνα και να το μετατρέψω σε πιο επίσημο look, αντίθετα σκέφτηκα να δείξω πως το playsuit μπορεί να φορεθεί και με άλλους τρόπους. Και γιατί όχι να μην το εντάξουμε στο καθημερινό και casual ντύσιμο; Άλλωστε δεν θέλει κόπο κορίτσια αλλά τρόπο...

Η ριγέ μακριά πουκαμίσα, βοήθησε αρκετά έτσι ώστε όλο το outfit να μετατραπεί σε πιο fun και με την εποχή συνδεδεμένο. Το γεγονός ότι το ριγ φέτος αποτελεί hot τάση κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός.

Κεφάλαιο αξεσουάρ! Δεν γίνεται να λείπουν, διότι χωρίς αυτά τα outfits μας θα ήταν φτωχά και σχεδόν μισά. Το λευκό τουρμπάνι, έδωσε την boho πινελιά που τόσο λατρεύω και για να πούμε την αλήθεια σε βγάζει από την δύσκολη θέση μιας bad hair μέρας ή κρατάει τα μαλλιά στην θέση τους σε περίπτωση δυνατού αέρα (όπως έγινε την συγκεκριμένη μέρα!).

To υπέροχο κολιέ με τις μπλε χάντρες και το κρόσι για τελείωμα έδεσε μοναδικά με το υπόλοιπο look, προσφέροντας έναν επιπλέον chic αέρα.

Εκτός από το πολύ γλυκό χρώμα του playsuit, που ανήκει στην παλέτα των παστέλ χρωμάτων, άλλη μια λεπτομέρεια που αξίζει να αναδειχτεί είναι η αποκαλυπτική πλάτη. Το ιδιαίτερο και sexy κόψιμο κολακεύει κάθε γυναικεία πλάτη,συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα και δικαιολογημένα.

Και 2ο στοιχείο boho στο ίδιο look; Γιατί όχι; Η τσάντα με τα τρουκς και τα κρόσια, αποδείχτηκε ιδανική επιλογή μιας και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τι άλλο θα ταίριαζε τόσο άψογα με τα υπόλοιπα κομμάτια του look.

Έχουμε πει ότι και φέτος οι εσπαντρίγιες θα φορεθούν πολύ. Η διαφορά με τις προηγούμενες χρονιές είναι ο ψηλός πάτος. Οι μπλε εσπαντρίγιες εκτός από άνετες είναι και το παπούτσι που θα μας συντροφεύσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, χωρίς να μας προδώσει στιγμή...

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα λοιπόν...

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

What i wore : 

- Playsuit, € 34,00

- Πουκαμίσα, € 62,90

- Κολιέ, € 21,00

- Tσάντα, € 21,00

- Tουρμπάνι, € 12,90

- Παπούτσια,  € 11,00

Ευχαριστούμε το κατάστημα Κούκλες, στον Άλιμο (Αριστοτέλους 22, τηλ. 21 6700 6679), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.