Το street style της εβδομάδας : Το ladylike στιλ που θα αγαπήσεις

Η fashion editor του #followme, σου δέιχνει πως να πετύχεις παρόμοιο look...
Το street style της εβδομάδας : Το ladylike στιλ που θα αγαπήσεις



Δευτέρα σήμερα και μετά τις διακοπές του Πάσχα, επανέρχομαι δριμύτερη όσον αφορά το νέο street style της εβδομάδας που μόλις άρχισε. Ένα look πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο (θυμήσου εδώ καλύτερα) που μάλλον θα αποδειχτεί ένα από τα αγαπημένα μου και νομίζω το ίδιο θα νιώσετε και εσείς.

Σήμερα το ladylike στιλ κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο και πιστεύω θα σας εμπνεύσει έτσι ώστε και εσείς γιατί όχι να προσθέσετε στα καθημερινά και όχι μόνο outfits, την θηλυκή πινελιά που οι περισσότερες από εμάς λόγω των υποχρεώσεων ξεχνάμε.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Ειλικρινά δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω με το συγκεκριμένο look, το οποίο ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα. Aρχικά να τονίσω ότι μπορεί να νομίζετε ότι το look αποτελείται από ένα φόρεμα, εδώ θα το διορθώσω μιας και πρόκειται για 2 κομμάτια και όχι για ένα.  

Φορώντας αυτά τα υπέροχα ρούχα, ένιωσα ειλικρινά σαν άλλη Τόνια, πιο θηλυκή , πιο γυναίκα και τόσο σίγουρη για τον ευατό μου. Άλλωστε αυτό προστάζει και το συγκεκριμένο στιλ, τονίζει την θηλυκή πλευρά των γυναικών και φροντίζει να κολακεύει τόσο την σιλουέτα όσο και την ανάταση της ψυχολογίας μας.

Μετάξι και βαμβάκι, τα υλικά του τοπ και της υπέροχης φούστας, έδιναν την αίσθηση ότι τα ρούχα είναι κυριολεκτικά από κομψότεχνο χαρτί. Μοναδική υφή και σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό μιας και υπάρχει η δυνατότητα να τα φορέσεις και από τις δύο μεριές, έκαναν το look μας τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο.  

Για να πετύχεις το τέλειο ladylike στιλ δεν χρειάζεται να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω με ακριβά ρούχα, λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ. Πριν ακόμα ντυθείς, φόρεσε πρώτα το καλύτερο χαμόγελο που διαθέτεις, έπειτα την αυτοπεποίθηση σου και τέλος τα ρούχα και τα υπόλοιπα απαραίτητα του look σου. Γιατί κορίτσια, ακόμα και τα πιο ακριβά ρούχα του κόσμου να φορέσετε, αν δεν τα υποστηρίζετε μέσω του χαρακτήρα σας, θα φαίνονται απλά αδιάφορα.

Προσωπικά εγώ το χάρηκα τόσο που δεν σταματούσα να κάνω στροφές ως παλιά μπαλαρίνα και να παίζω με την φούστα που με το ασύμμετρο μήκος της δεν θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς.

Το φερμουάρ στο λευκό, σκούρο γκρι τοπ, έδωσε την casual-chic πινελιά που σίγουρα χρειαζόταν, μιας και η σύγχρονη ματιά και η σχεδίαση είναι αυτή που θα μας κάνει να δούμε το ladylike στιλ με άλλα μάτια και γιατί όχι να το υιοθετήσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Μια τελείως ανέξοδη επιλογή για να δώσετε επιπλέον θηλυκή και γυναικεία ένταση, αποτελεί το στιλ μαλλιών που θα επιλέξετε. Προτείνουμε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο με τις τυχαίες τούφες να κλέβουν την παράσταση. Οποιοδήποτε άλλο στιλιζαρισμένο χτένισμα, θα κάνει το outfit σας πιο επίσημο και είναι κάτι που δεν επιζητούμε.

Κεφάλαιο αξεσουάρ, το μεσαίο μεγέθους clutch δεν θα μπορούσε να λείπει από το look. O συνδυασμός της πρακτικότητας με την επιπλέον δόση κομψότητας, κάνει το outfit ισορροπημένο και μοναδικό.

Φυσικά τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για να ολοκληρώσεις το στιλ που ονομάζουμε ladylike. Επέλεξε τα πιο ιδιαίτερα και αγαπημένα σου παπούτσια και περπάτησε πιο σίγουρη από ποτέ.

Mην περιμένεις άλλο, δοκίμασε ακόμα και σήμερα να ξεχωρίσεις με το στιλ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν αλλά πολλές φορές δεν του δίνουν την ευκαιρία. Νιώσε πιο γυναίκα και στιλάτη από ποτέ και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα και τον ενδιαφέρων των άλλων πάνω σου!

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα λοιπόν...

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο ladylike outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

What i wore : 

- Toπ, € 123,00

- Φούστα, € 194,00

- Πέδιλα, € 209,00

- Tσάντα, € 145,00

(όλα by Ioanna Kourbela)

Ευχαριστούμε το κατάστημα  5 + me, στο Κολωνάκι (Tσακάλωφ & Ηρακλείτου 14), τηλ. 2103387989), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.