Second hand : 6 fashion item που σκέφτεσαι να αγοράσεις (και συμφωνούμε πλήρως)

Μάθε ποια είναι και τρέξε στο κοντινότερο...



Υπάρχουν τόσοι λόγοι για να πας σε ένα second hand μαγαζί. Καταρχήν είναι προσιτό και οι πιθανότητες κάποια γνωστή σας να φορέσει το ίδιο ρούχο με εσένα είναι μηδαμινές. Μπορεί να βρεις θησαυρούς και πράγματα που θα σε συνοδεύσουν σε όλη σου την ζωή και θα κάνουν το στιλ σου ιδιαίτερο και μοναδικό. Θέλεις και άλλους λόγους για να πειστείς και να κατευθυνθείς ακόμα και σήμερα στο πιο κοντινό second hand;

Λογικά έχεις ήδη σκεφτεί ποια ρούχα και αξεσουάρ θέλεις να αποκτήσεις. Αν όχι, τότε εμείς θα σε βοηθήσουμε και θα σου παρουσιάσουμε το top 6 των fashion item που αξίζει να αγοράσεις.

1) Δερμάτινο jacket :

Όλες γνωρίζουμε πως ένα καινούργιο δερμάτινο jacket μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά. Τι θα έλεγες όμως να αποκτήσεις ένα jacket, το οποίο και οικονομικό είναι και φυσικά κουβαλάει την δική του ιστορία; Και αν βρεις κάποιο και είναι φθαρμένο, μην ανησυχείς θα είσαι μέσα στη μόδα.

2. Παπούτσια :

Ναι μην απορείς, αν ψάξεις μπορεί να βρεις μικρά διαμαντάκια. Φυσικά θα διαλέξεις αυτά που είναι σε καλή κατάσταση. Στόχευσε στα ιδιαίτερα παπούτσια που τώρα στα μαγαζιά αποκλείεται να βρεις. 

3. Νυφικό :

Παντρεύεσαι ή περιμένεις ακόμα την πολυπόθητη πρόταση; Αν ναι, τότε όταν βρεις το vintage νυφικό σε second hand μαγαζί, μην το αφήσεις να σου ξεφύγει. Πιθανότατα δεύτερη ευκαιρία δεν θα έχεις.

4. Επώνυμες τσάντες :

Μόλις βρεις την τέλεια vintage επώνυμη τσάντα, μην την αφήσεις από τα χέρια σου. Εκτός από συλλεκτικό κομμάτι και statement αξεσουάρ, θα αξίζει όσα χρήματα και να δώσεις.

5. Ζώνη :

Αν ρίξεις μια ματιά γενικότερα στα καταστήματα, οι ζώνες που κυκλοφορούν είναι όλες οι ίδιες μεταξύ τους. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει αν αγοράσεις μια από ένα second-hand μαγαζί. Σίγουρα δεν θα ξέρεις ποιο σχέδιο να πρωτοδιαλέξεις.

6. Νυχτικά :

Kι όμως! Θα εκπλαγείς με την ποικιλία των νυχτικών που θα συναντήσεις μπροστά σου. Επίσης τα κάνει ιδανική επιλογή, αφού πόσο χρησιμοποιημένα μπορεί να είναι; Απόκτησε ένα εντυπωσιακό και vintage σατέν νυχτικό και κάνε την διαφορά.

Τελικά; Εσύ ποιο θα αποκτήσεις;

Kεφάλαιο Vintage : Δες εδώ, πως μπορείς τα φορέσεις τα ρούχα της γιαγιάς και της μαμά σου και να φαίνονται καινούργια.