Τσάντες ταχυδρόμου : Έχεις γράμμα! 10 μοναδικά σχέδια για extra άνεση και στιλ

Το must-have που θα το φορέσειςαπό το πρωϊ μέχρι το βράδυ...
Τσάντες ταχυδρόμου : Έχεις γράμμα! 10 μοναδικά σχέδια για extra άνεση και στιλ



Γυναίκες είμαστε και όπως είναι φυσικό έχουμε μεγάλη αδυναμία στις τσάντες. Πολλές φορές βεβαία θέλοντας να κρατήσουμε τις πιο εντυπωσιακές oversized τσάντες, επιβαρύνουμε το ίδιο μας το σώμα με το περιττό βάρος που κουβαλούμε καθημερινά. Τι θα λέγατε να κάνουμε όλες ένα μικρό (ή μεγάλο) διάλειμμα και να δοκιμάσουμε κάτι μικρότερο αλλά εξίσου στιλάτο; Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό δώστε μια ευκαιρία στις τσάντες ταχυδρόμου.

Οι συγκεκριμένες τσάντες ονομάστηκαν έτσι το χιαστί πέρασμα θύμιζε τους γνωστούς και αγαπημένους ταχυδρόμους. Άνετες, χωρούν τα απαραίτητα χωρίς μετέπειτα να πονά η μέση σας και ο ώμος σας. Πλέον οι τσάντες του ταχυδρόμου έχουν εξελιχθεί και μπορείτε να τις βρείτε στα πιο εντυπωσιακά και πρωτότυπα σχέδια. Αποτελούν ιδανική λύση τόσο για το γραφείο όσο και για μια βραδινή έξοδο αφού έχουν την τάση να ισορροπούν το σύνολο που κάθε φορά επιλέγετε.

Παρακάτω βρήκαμε τα τις 10 πιο ξεχωριστές τσάντες που κάτι μας λέει ότι δεν θα τις βγάλετε από πάνω σας. Όλα αυτά στην απολαυστική gallery που ακολουθεί...

- Οι τιμές ενδέχεται να διααφοροποιηθούν λογω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Σου αρέσουν οι boho τσάντες; Τότε πρέπει να δεις εδώ 3 τρόπους για να την φορέσεις.