Dream Buy : 20 γυαλιά ηλίου για να κοιτάζετε τον ήλιο με ασφάλεια και στιλ

Γιατι οι λεπτομέρειες και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ αρκούν για να εντυπωσιάσετε...
Dream Buy : 20 γυαλιά ηλίου για να κοιτάζετε τον ήλιο με ασφάλεια και στιλ



Το έχεις καταλάβει, είτε στο αυτοκίνητο είτε γενικά έξω είναι δύσκολα να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου χωρίς να φοράς γυαλιά ηλίου. Ο ήλιος πια δεν κρύβεται πίσω από τα σύννεφα και σχεδόν κάθε μέρα εκτός από την ζέστη που δημιουργεί είναι τόσο φωτεινός που η προστασία των ματιών σου πρέπει να είναι ο νο1 σκοπός σου.

Βέβαια εκτός από την ασφάλεια που πρέπει να χαρίζει ένα ζευγάρι ηλίου, πρέπει να είναι και αισθητικά ωραίο και να ταιριάζει τόσο στο πρόσωπό σου όσο και στο στιλ σου. Η ποικιλία των γυαλιών είναι τόσο μεγάλη σε χρώματα και σε σχέδια, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το αγαπημένο σου ζευγάρι που θα σε συντροφεύσει στις καλοκαιρινές βουτιές σου και όχι μόνο.

Φέτος η μόδα προστάζει χρώμα, ιδιαίτερα σχέδια και χρωματιστούς με καθρέπτη φακούς. Δώσε χαρακτήρα στα γυαλιά ηλίου και μεταμόρφωσε την εμφάνιση σου στο λεπτό, γιατί όπως είναι γνωστό, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Παρακάτω ακολουθεί gallery με dream by επιλογές που αξίζει να αποκτήσεις διότι εκτός από τα ωραία σχέδια που θα δείς, έχουν και ποιοτικούς φακούς που δεν θα θέσουν τα μάτια σου σε κίνδυνο!

Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά σανδάλια κάτω από 50 ευρώ!