9+1 ethnic τσάντες για τις καλύτερες boho εμφανίσεις

Tribal σχέδια και navajo prints θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον...
9+1 ethnic τσάντες για τις καλύτερες boho εμφανίσεις



Φέτος όσο ποτέ το boho στοιχείο θα μπει για τα καλά στην ζωή μας, ή καλύτερα στην ντουλάπα μας. Κρόσια, ιδιαίτερα tribal και navajo prints θα κάνουν την διαφορά και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αφεθείτε και να παίξετε με την πιο ενδιαφέρουσα και χαρούμενη τάση.

Εκτός από τα ρούχα και τα παπούτσια αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα πιο boho στιλ, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα αξεσουάρ και συγκεκριμένα στις τσάντες. Μεγάλες, μικρές και clutches οφείλουν να παίξουν και να χορέψουν στους ρυθμούς του ethnic και των έντονων χρωμάτων.

Αν πάλι δεν θες να ντυθείς από επάνω μέχρι κάτω με boho και ethnic outfit γιατί το θεωρείς κατά κάποιο τρόπο υπερβολικό, τότε οι ethnic τσάντες αποτελούν την ιδανικότερη λύση. Η συγκεκριμένη πινελιά μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο να μοιάζει πιο ιδιαίτερο και ethnic συγχρόνως. Μην περιμένεις άλλο, πάρε μια ιδέα από την παρακάτω gallery και θα δεις που φέτος μια ethnic τσάντα θα σε συντροφεύσει μοναδικά σε όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και όχι μόνο!

Δες εδώ, τις ωραιότερες τσάντες παραλίας για το φετινό καλοκαίρι!