Low Budget Τουνίκ : 20 κομμάτια κάτω από 50 ευρώ

Η αέρινη μπλούζα που θα ανανεώσει τα ανοιξιάτικα looks σας...
Low Budget Τουνίκ : 20 κομμάτια κάτω από 50 ευρώ



Όπως έχουμε πει σε προηγούμενα άρθρα η τάση της δεκαετίας των 70's κάνει απίστευτο comeback την φετινή άνοιξη (δες εδώ σχετικό άρθρο) και με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι θα υπερτερήσει από τις υπόλοιπες λόγω των πολλών επιλογών που μπορείς να κάνεις και του μεγάλου εύρους must – have που έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις. Το θετικό και εντυπωσιακό με την συγκεκριμένη τάση είναι ότι μπορείς άνετα να την εντάξεις στην καθημερινότητα σου και να την ακολουθήσεις με σχεδόν κλειστά τα μάτια. 

Αν είσαι fan του boho στιλ και θες η γκαρνταρόμπα σου να αποκτήσει άρωμα 70's, τότε ένα κομμάτι που πρέπει να διαλέξετε και να επενδύσετε είναι η τουνίκ. Με λίγα λόγια είναι η αέρινη μπλούζα που βρίσκεις στα πιο ωραία χρώματα, με κεντημένες πολλές φορές διάφορες λεπτομέρειες, που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος σου στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις.

Οι τροποι που μπορείς να την συνδυάσεις είναι πολλοί και δεν έχετε παρά να τους δοκιμάσετε και να δείτε στην πράξη τι σας κολακεύει και τι όχι. Μια επιλογή είναι να την ταιριάξετε με ένα τζιν καμπάνα σε slim γραμμή και με ψηλοτάκουνα, το σουέντ σορτς αποτελεί άλλο ένα ιδανικό συνδυασμό και τέλος αν δοκιμάσεις την τουνίκ πάνω από ένα φόρεμα θα πρέπει να έχεις πιο ψηλή σιλουέτα ώστε το αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο. 

Extra tip : Μην ξεχάσεις στο outfit που θα έχεις σαν κεντρικό κομμάτι την τουνίκ, να το ολοκληρώσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ και κοσμήματα. Ένα μεγάλο καπέλο και ένα statement κολιέ φαντάζουν οι ιδανικές λύσεις για να πετύχεις το τέλειο boho στιλ.