90s style : Γιατι αγαπώ τα choker (και θα τα αγαπήσεις και εσύ)

Aναμφίβολα το trend της χρονιάς...
90s style : Γιατι αγαπώ τα choker (και θα τα αγαπήσεις και εσύ)



Σαν κλασική ιχθύς (με ωροσκόπο δίδυμο), αν κολλήσω με κάτι, θα το ακολουθήσω μέχρι να το βαρεθώ και νιώσω πλήρης. Την ίδια φάση περνάω και με τα τσόκερ, ναι με εκείνα τα κολιέ που φορούσαμε τότε στο δημοτικό και στο γυμνάσιο και θεωρούσαμε τον ευατό μας super cool και γενικά προχωρημένο. Ο καιρός όπως βλέπεις έχει γυρίσματα, αφού και πάλι τα τσόκερ είναι στη μόδα και ακόμα και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, τα έχουν με τον τρόπο τους μεταμορφώσει στο απόλυτο must-have που μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Και αν θεωρείς ότι μόνο τα μικρά κορίτσια πρέπει να τα επιλέγουν, κάνεις λάθος, μιας και εγώ θα σου αποδείξω το αντίθετο :

- Eίναι super cute και μου θυμίζουν υπέροχες εποχές και αναμνήσεις. Τότε που με τις συμμαθήτριες ανταλλάσσαμε τα τσόκερ μας!

- Γιατι πια υπάρχουν άπειρα τσόκερ, που αποκλείεται να μην βρεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου. Είτε είσαι του girly είτε του minimal και chic, απόκτησε αυτό που σου αρέσει και δώσε αυτό το κάτι στο προσωπικό σου look.

- Γιατι απλά μου φτιάχνουν την διάθεση! Με ένα ιδιαίτερο και statement τσόκερ, απλά ολοκληρώνω την εμφάνιση μου σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

- Γιατι είναι ευκολοφόρετα και χωρούν παντού. Με μια κίνηση εφαρμόζουν τον λαιμό και τον κάνουν stylish και εντυπωσιακό!

- Γιατι είναι από τα πιο σέξι και θηλυκά αξεσουάρ. Ειδικότερα αν είσαι απο τις τυχερές που έχουν μακρύ λαιμό, τότε πέτυχες bingo, θα τον αναδείξεις με τον πιο σέξι τρόπο.

- Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Ανάλογα με το στιλ σου άλλαξε τσόκερ και κάνε την διαφορά. Τόσο εύκολο!

Eσύ θα πεις yay or nay στο πιο cool trend;

White magic : Το πιο chic χρώμα, σε περιμένει να το δοκιμάσεις!