Παπούτσια 2016: Pump it up - Οι καλύτερες ψηλοτάκουνες γόβες της άνοιξης (ρεπορτάζ αγοράς)

Βάλε χρώμα στα πόδια σου και εντυπωσίασε με κάθε βήμα σου...
Παπούτσια 2016: Pump it up - Οι καλύτερες ψηλοτάκουνες γόβες της άνοιξης (ρεπορτάζ αγοράς)



Γόβες! Το παπούτσι που συμβολίζει την θηλυκότητα και τον γυναικείο δυναμισμό είναι και πάλι εδώ (όχι οτι έφυγε ποτέ), απλά λόγω άνοιξης είναι και πάλι ευκαιρία να την θυμηθούμε αλλα και να την φορέσουμε. Ότι στιλ και αν ακολουθείς, πάντα είναι μια στιλάτη ιδέα να δοκιμάσεις τις γόβες σου και να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ.

Άφησε για λίγο στη ντουλάπα σου τις χειμωνιάτικες γόβες σου και αντικατέστησε τες με εκείνες που είναι σε πιο ζωηρά και ανοιξιάτικα χρώματα.

Τι να επιλέξεις : Φέτος η άνοιξη θέλει χρώμα και έντονα prints! Πάρε αυτό ως οδηγό σου και διάλεξε τις πιο εντυπωσιακές γόβες που με μια απλή κίνηση θα αλλάξουν όλη την εμφάνιση σου. Οι μονοχρωμίες στα ψηλοτάκουνα είναι hot όπως και print σαν τις ρίγες, το floral αλλά και animal prints.

Πως να τις συνδυάσεις : Σε μονόχρωμα look, μην διστάσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα. Όπως επίσης και σε ένα ιδιαίτερο look, που το μονοπωλούν τα prints, συνδύασε ψηλοτάκουνα σε κάποιο statement σχέδιο. Τώρα πια οι γόβες αποτελούν, το απόλυτο must-have της άνοιξης και σε περιμένουν να τις κάνεις δικές σου για να κερδίσεις extra στιλ και πόντους στο ύψος σου!

 

Στην gallery που ακολουθεί, δες τις πιο stylish γόβες που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και κάνε την διαφορά.

Σου αρέσουν τα floral ρούχα και αξεσουάρ; Αν ναι, check εδώ τις πιο στιλάτες επιλογές που κάναμε για εσένα!