Μόδα Άνοιξη 2016: Νude αξεσουάρ - 17 nude αξεσουάρ για το καθημερινό σου look (και όχι μόνο)

Το ρεπορτάζ αγοράς θα σε ενθουσιάσει...
Μόδα Άνοιξη 2016: Νude αξεσουάρ - 17 nude αξεσουάρ για το καθημερινό σου look (και όχι μόνο)



Αν το σκεφτείς καλά, το χρώμα του δέρματος ή αλλιώς το nude, είναι η πιο κλασική απόχρωση όσον αφορά τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

Ότι στιλ και αν ακολουθείς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις στη ντουλάπα σου έστω ένα nude clutch ή ένα ζευγάρι μυτερές γόβες. Όσο ο καιρός ανοίγει άλλο τόσο θα ζητάς αξεσουάρ στην συγκεκριμένη απόχρωση, μιας και ταιριάζει με όλα τα χρώματα και τα prints!

Tι να επιλέξεις : Οποιοδήποτε αξεσουάρ στις αποχρώσεις του nude, είναι αυτό που θα ''δέσει'' το ντύσιμο σου, με ένα μαγικό τρόπο. Τσάντες, παπούτσια, γυαλιά ηλίου ή και ζώνες στο χρώμα του δέρματος, είναι η ιδανική επιλογή ειδικότερα τώρα που η άνοιξη είναι τόσο κοντά.

Mε τι να τα συνδυάσεις : Μιας και το χρώμα του δέρματος είναι basic, δύσκολα θα κάνεις κάποιο λάθος χρωματικό συνδυασμό. Συνδύασε τα nude αξεσουάρ και παπούτσια με ρούχα σε έντονο χρώμα, όπως με μπλε, κόκκινο ή και φούξια. Ή για ένα πιο κλασικό αποτέλεσμα, επίλεξε look με κεντρικά χρώματα το μαύρο, το γκρι ή και το λευκό.

Στην gallery που ακολουθεί, απλά θα ενθουσιαστείς με τα υπέροχα nude αξεσουάρ που θα δεις! Διάλεξε τα αγαπημένα σου must-have και ενσωμάτωσε τα στο καθημερινό και όχι μόνο look σου.

Αν είσαι fan του ροζ, γρήγορα δες εδώ τις επιλογές μας για το πιο εντυπωσιακό girly στιλ!