To ένα και μοναδικό παλτό που πρέπει να αποκτήσεις φέτος

Ένα κομμάτι-κλειδί για όλες τις εμφανίσεις σου...



Με χαρά σου ανακοινώνουμε ότι φέτος δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις ένα σωρό πανωφόρια (που τα περισσότερα δεν θα φορέσεις ούτε μια φορά), αφού ΕΝΑ και μόνο παλτό αρκεί για να περάσεις τον πιο στιλάτο χειμώνα της ζωής σου.

Και δεν είναι άλλο από το κλασικό και τόσο chic, καμηλό παλτό. Το basic αυτό χρώμα, το κάνει ακόμα πιο ευκολοφόρετο αφού ταιριάζει με πολλά χρώματα αλλά και στιλ. Φέτος κάνε την διαφορά και επέλεξε ένα καμηλό παλτό στην πιο minimal εκδοχή του και φόρεσε το από το πρωί έως το βράδυ.

- Συνδύασε το καμηλό παλτό με μαύρα ρούχα και αξεσουαρ. Το τελικό αποτέλεσμα μόνο σικάτο και κλασικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

- Το παλτό σε καμηλό απόχρωση ταιριάζει ιδανικά με μια άλλη μεγάλη φετινή τάση, το μπορντό χρώμα. Διάλεξε αξεσουάρ και παπούτσια σε αυτό το ζεστό και θηλυκό χρώμα και δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά look.

- Mιας και οι τάσεις θέλουν να συνδυάζουμε το σπορ στιλ με το κλασικό, μην φοβηθείς να συνδυάσεις το καμηλό σου παλτό με sneakers και με μια κλασική μεσαίου μεγέθους τσάντα. Sporty-chic λοιπόν...

Δες εδώ, 3 stylish τρόπους για να εντάξεις τις παγιέτες στο καθημερινό σου ντύσιμο!