Zώνη : To πιο πρακτικό αξεσουάρ επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ

Εσύ ποιο φαντάζεσαι ότι είναι;
Zώνη : To πιο πρακτικό αξεσουάρ επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ



Το πλέον παρεξηγημένο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας είναι αδιαμφισβήτητα η ζώνη μιας και επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Ήρθε η ώρα λοιπόν να την θυμηθούμε και να την αφήσουμε να πρωταγωνιστεί. Μπορεί να σας φαίνεται περιττή γενικά, όμως κάπου εδώ θα σας θυμίσουμε ότι πιο διάσημες fashion blogger και fashion icon δεν την αποχωρίζονται σχεδόν σε όλα τα τους τα look.

Και αυτό γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πιο απλή μέχρι και η πιο εντυπωσιακή ζώνη αρκεί για να ολοκληρώσει και να ισορροπήσει στιλιστικά ένα ντύσιμο. Κορίτσια τόσο απλά είναι τα πράγματα. Αν πάλι έχετε στερέψει από ιδέες ακολουθούν 3 outfit που χωρίς την ζώνη θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

1. Μια φαρδιά και ιδιαίτερη ζώνη δίνει σχήμα και κολακεύει ακόμα και το πιο loose και απλό φόρεμα. Δοκίμαστε και εσείς την συγκεκριμένη εκδοχή και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

2. Τι θα ήταν το συγκεκριμένο total white look χωρίς τα μαύρα αξεσουάρ και ειδικότερα χωρίς τη μαύρη ζώνη; Μάλλον τελείως διαφορετικό αφού η ζώνη χωρίζει το look στα 2 δίνοντας μια extra stylish λεπτομέρεια.

3. Βαρέθηκες  το maxi φόρεμα σου και θέλεις να το δεις με άλλη ματιά; Τότε μόνο μια ζώνη δεμένη έξυπνα θα πετύχει αυτό που ζητάς. Και θα σου τονίσει τη μέση και εσύ δεν θα αναγνωρίζεις το φόρεμα σου.

 

Είσαι fan της Boho τσάντας; Τότε πρεπει να δεις εδώ γιατί πρέπει να την εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο.