Street style : Η πριγκίπισσα Kate Middleton φορά το must-have του χειμώνα, το γκρι φόρεμα

Η πριγκίπισσα Kate Middleton φορά το must-have του χειμώνα, το γκρι φόρεμα...
Street style : Η πριγκίπισσα Kate Middleton φορά το must-have του χειμώνα, το γκρι φόρεμα



Ότι η Kate Middleton είναι ένα σύγχρονο fashion icon το έχουμε καταλάβει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, μιας και κάθε εμφάνιση της και ιδιαίτερα τα ρούχα που φορά γίνονται best-seller στο λεπτό. Αυτό το μήνα η όμορφη και πάντα στιλάτη πριγκίπισσα, πραγματοποιεί τη μια εμφάνιση μετά την άλλη, είτε έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ή όχι. Και αυτό τι σημαίνει; Πολλά, πολλά εντυπωσιακά outfit φυσικά.

Σε μια από τις εμφανίσεις της, επέλεξε ένα look, που άνετα θα το δοκιμάζαμε και εμείς με την πρώτη ευκαιρία. Συγκεκριμένα διάλεξε ένα εντυπωσιακό γκρι φόρεμα (όπου το τελείωμα της φούστας ήταν με πιέτες) με μια εξαιρετική μαύρη λεπτομέρεια που θύμιζε ένα μεγάλο statement κολιέ. Από αξεσουάρ επέλεξε ένα μαύρο απλό clutch και κλασικές γόβες στην ίδια απόχρωση. Ένα look πολύ κομψό και κατάλληλο για μια επίσημη εμφάνιση.

Aν θες και εσύ παρόμοιο outfit με την Δούκισσα του Cambridge, δεν έχεις παρά να επιλέξεις και εσύ το must-have του χειμώνα, το γκρι φόρεμα. Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα κομμάτια για να το πραγματοποιήσεις γρήγορα και εντυπωσιακά.

Δες εδώ, την Kate Middleton με ένα look που θα δοκιμάσεις και εσύ!