Χαλαρή και πάντα στιλάτη η Vanessa Hudgens επιλέγει το πιο stylish ντύσιμο

H Vanessa Hudgens βγάζει το σκυλάκι της με το πιο εντυπωσιακό casual chic look
Χαλαρή και πάντα στιλάτη η Vanessa Hudgens επιλέγει το πιο stylish ντύσιμο



Τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες stars να βγάζουν τα σκυλάκια τους βόλτα. Μάλλον είναι ο καλός καιρός που τους το επιτρέπει και εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο αφού έχουμε την ευκαιρία να θαυμάζουμε το καθημερινό τους στιλ και να κρατάμε σημειώσεις για τα δικά μας looks. Μια εμφάνιση που αξίζει να δούμε αλλά και να πάρουμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε είναι αυτής της ηθοποιού Vanessa Hudgens.

H 26χρονη ηθοποιός που πρωτογνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια στην ταινία ''High School Musical'', έχει απασχολήσει πολλές φορές με το στιλ της, μιας και αποτελεί για τα κορίτσια της ηλικίας της fashion icon. Έτσι και αυτή την φορά ξεχώρισε με μια απλή βόλτα που αποφάσισε να κάνει ένα πρωϊνό με το χαριτωμένο σκυλάκι της. Τα τελευταία χρόνια είναι πιστή οπαδός του boho-chic και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις της.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο look, τα πράγματα είναι απλά. Φόρεσε ένα απλό λευκό τοπ (που όλες έχουμε άλλωστε), ένα τζιν σορτς και μια καπαρντίνα σε λεπτό ύφασμα. Τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς   είναι μια ζώνη σε ταμπά χρώμα, ένα λευκό καπέλο, στρογγυλά γυαλιά και φυσικά τις οverknee μπότες. Και αυτό ήταν θα πετύχεις τόσο απλά το στιλ της γλυκιάς ηθοποιού!

 

Δες εδώ, πως η Dakota Johnson ντύνεται στην βόλτα με το σκύλο της!