Guys προσοχή! Αυτά είναι όσα φοράτε και μας ξενερώνετε

Οι συντάκτριες του #followme σας βάζουν στο σωστό το δρόμο.
Guys προσοχή! Αυτά είναι όσα φοράτε και μας ξενερώνετε



Έχετε κι εσείς πολλά να πείτε: Οι λευκές σόλες, οι πλατφόρμες, το έντονο μακιγιάζ, τα πολύ μακριά νύχια, οι αρβύλες, οι φιόγκοι στο κεφάλι και πόσα ακόμα σας ξενερώνουν στην εμφάνισή μας. Εμείς αγόρια νομίζετε πως δεν έχουμε ράμματα για τη γούνα σας;

Φυσικά και έχουμε! Οι συντάκτριες του #followme μίλησαν για όλα αυτά που φοράτε και μας ξενερώνουν (ασχέτως αν σας το πήρε δώρο η πολυαγαπημένη σας μανούλα ή ο κολλητός).

Κατερίνα Ιωακείμ: Η μη φορέσιμη κοτσίδα (δεν άντεχα να μην το πω). Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να μείνετε για πάντα νέοι και να μας πείσετε ότι είστε ροκ, αλλά αυτός είναι σίγουρα ο λάθος τρόπος. Σε συνδυασμό δε, με το τσαντάκι μπανάνα... 

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Το ανοιχτό V. Λίγο η τρίχα, λίγο η μη-τρίχα, λίγο που θα ταίριαζε γάντι και μια καδένα, ε δεν μπορώ. Αγόρια, επιστροφή στη λαιμόκοψη παρακαλώ. 

Γιάννα Κορρέ
Το κρεμαστό τσαντάκι (χιαστί ή στο πλάι) και το jean με τη σαγιονάρα. Σταματήστε και τα δύο. Τα πράγματά σας στις τσέπες (άντρες είστε τι βάζετε μες την τσάντα) και το jean προσοχή, μόνο με κλειστά παπούτσια.

Δανάη Γεωργαντά
Μοκασίνι, γηπεδική εμφάνιση (εκτός γηπέδου), παλιακά φαρδιά jean της hip- hop εφηβείας σας. Α! Και μην ξεχάσω: Τα αμανικα Moncler ή τύπου (ακόμα χειρότερα) Μοncler γιλέκα σας, με κοντομάνικο από μέσα. Όχι άλλο!

Νάνσυ Φαφούτη
Κοσμήματα. Μακριά από το βαφτιστικό σταυρό σας, τις αλυσίδες, τα βραχιόλια ή τα δαχτυλίδια. Λιώστε τα, πουλήστε τα και πάμε ένα ταξιδάκι.

Έλενα Χριστοδούλου 
Διαφημιστικά μπλουζάκια. Αφήστε τα για πιτζάμες κι όχι για το κυριακάτικο καφεδάκι σας στο Κέντρο. Και για εσάς τους λίγους που έχετε μείνει ακόμα με την άσπρη κάλτσα μέσα από το υφασμάτινο παντελόνι, προσοχή- προσοχή. Όχι πια!

Βάλια Ζαμπάρα
Αυτά τα μπλουζάκια με τους σηκωμένους γιακάδες, το brand να φωνάζει "κοιτάχτε με είμαι Polo" ή τα άλλα με τα μανίκια μου σταματούν λίγο πάνω από τον ώμο για να φαίνεται το "κομμένο" τρικέφαλο, κλειδώστε τα σε ένα μπαούλο. Με διπλή κλειδαριά. Μαζί και τα πουκάμισα με τους καρό γιακάδες. Αυθεντικά ή μαϊμούδες. 

 

Δες εδώ (με ρεπορτάζ αγοράς) όσα θέλουμε να φορέσετε αυτό το φθινόπωρο