H Gigi Hadid δείχνει 41 τρόπους για να συνδυάσεις τα sneakers αυτή την άνοιξη

Kι όμως, γίνεται...
H Gigi Hadid  δείχνει 41 τρόπους για να συνδυάσεις τα sneakers αυτή την άνοιξη



Η Gigi Hadid, εκτός από πολύ πετυχημένο μοντέλο, έχει ξεχωρίσει και για το εντυπωσιακό street style, που επιμελείται η ίδια. Aν και μόλις 22 χρονών (σήμερα έχει γενέθλια, μην ξεχνιέσαι) έχει καταφέρει να βρει το προσωπικό της στιλ, το οποίο εμείς θαυμάζουμε και με την πρώτη ευκαιρία δοκιμάζουμε.

Μια απλή ματιά στο street style της Gigi, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι αγαπά πολύ το λευκό χρώμα, το denim, το σπορ ντύσιμο και φυσικά τα sneakers!

Από τις πιο casual μέχρι τις πιο επίσημες εμφανίσεις, το εντυπωσιακό μοντέλο δεν φοβάται να φορέσει τα αγαπημένα της άνετα και stylish sneakers, και γιατί όχι να μη δείξει σέξι και όμορφη.

Ποιος είπε άλλωστε ότι μόνο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα μπορούν να σε μεταμορφώσουν σε ένα σέξι και εντυπωσιακό κορίτσι; Τώρα στην εποχή μας, αυτά τα στερεότυπα έχουν φύγει για τα καλά, αφού αυτο που πραγματικά μετράει είναι πως φοράμε εμείς τα εκάστοτε ρούχα ή παπούτσια και τι attitude δείχνουμε εμείς, επιλέγοντας τα.

Απόδειξη όλων των παραπάνω, τα 41 look της Gigi που θα δεις στην gallery που ακολουθεί, με πρωταγωνιστές φυσικά, τα πιο stylish sneakers!

Συνδύασε τα sneakers με ένα τζιν φόρεμα. Δες εδώ τις καλύτερες επιλογές μας!