Μόδα χειμώνας 2016 : Copy the look - H Ντορέττα Παπαδημητρίου με το ιδανικό lady-chic outfit

Τέλεια ιδέα για το γραφείο ή για μια επίσημη έξοδο...
Μόδα χειμώνας 2016 : Copy the look - H Ντορέττα Παπαδημητρίου με το ιδανικό lady-chic outfit



Καλημερούδια μας λέει κάθε πρωί η Ντορέττα Παπαδημητρίου από το πρωινό στο Mega που καθημερινά παρουσιάζει και φυσικά εμείς εκτός από την ίδια την εκπομπή που μας αρέσει και βλέπουμε, ανυπομονούμε και για το everyday look της.

Σε μια από τις τελευταίες εκπομπές η εντυπωσιακή ηθοποιός (και πια παρουσιάστρια), δοκίμασε το τέλειο lady-chic outfit που κάτι μας λέει ότι θα το δοκιμάσουμε και εμείς το συντομότερο. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ σε μια επίσημη έξοδο, το look της Ντορέττας είναι απλά άψογο.

Αναλυτικότερα φόρεσε μια δερμάτινη pencil φούστα (trend alert!), την οποία συνδύασε με ένα μπορντό μονόχρωμο αμάνικο τοπ (περασμένο μέσα από την φούστα) και ολοκλήρωσε μοναδικά με ένα ζευγάρι statement γόβες, στην συγκεκριμένη περίπτωση με floral ψηλοτάκουνα.

Ένα outfit ιδιαιτέρως θηλυκό, κομψό και φυσικά safe, μιας και αν το δοκιμάσεις δύσκολα θα πέσεις σε κάποιο στιλιστικό λάθος. Το μυστικό βρίσκεται στο αμάνικο τοπ, το οποίο είναι μονόχρωμο και σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη δερμάτινη φούστα ισορροπεί τέλεια.

Η διαφορά γίνεται στην επιλογή των παπουτσιών, αφού ένα statement ζευγάρι γόβες (σε animal print ή floral μοτίβο), αρκεί για να δώσει την stylish πινελιά και το lady-chic σύνολο να γίνει πιο girly στην στιγμή. Η gallery που ακολουθεί, θα σε εμπνεύσει να πετύχεις παρόμοιο look με την Nτορέττα, good luck...

Δες εδώ, πως η Ελένη Πετρουλάκη συνδύασε το must-have της σεζόν, το δερμάτινο παντελόνι!