Sophia Loren: Κλείνει τα 84 και θυμόμαστε το εντυπωσιακό και θηλυκό στιλ της

Όταν η φινέτσα συναντά το σεξ απίλ...
Sophia Loren: Κλείνει τα 84 και θυμόμαστε το εντυπωσιακό και θηλυκό στιλ της



Όταν σκεπτόμαστε την Ιταλία και τις star που προέρχονται από αυτή την χώρα, μια γυναίκα μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό και δεν είναι άλλη από την Sophia Loren. H ιταλίδα ηθοποιός που την λάτρεψε (και ακόμα την λατρεύει) ο αντρικός πληθυσμός, ήταν από τις λίγες γυναίκες που συνδύαζαν την εξαιρετική ερμηνεία στους εκάστοτε ρόλους που ερμήνευε, με την εντυπωσιακή εμφάνιση.

H Loren η οποία στα 72 χρόνια της είχε ποζάρει για το φημισμένο ημερολόγιο της Pirelli, έχει κερδίσει ένα Όσκαρ (για την ταινία '' Δύο γυναίκες '', ένα Grammy και ένα βραβείο BAFTA

Η ηθοποιός με τις πιο διάσημες καμπύλες η οποία ήταν παντρεμένη με τον κινηματογραφικό παραγωγό Carlo Ponti από το 1957 μέχρι το θάνατο του το 2007, είναι η επιτομή του στιλ και του glamour. Oι στιλιστικές της επιλογές υμνούσαν πάντα τις καμπύλες και το εντυπωσιακό ντεκολτέ, με τα θηλυκά φορέματα να αποτελούν αγαπημένα της fashion item.

Άλλη μια αδυναμία της που δεν κρύβει άλλωστε είναι η αγάπη της για τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Δεν υπάρχει εμφάνιση που να μην προσθέτει κάποιο λαμπερό και statement κολιέ ή ένα ιδιαίτερο φουλάρι στο λαιμό.

Ως αφορμή τα γενέθλια της σήμερα και αφού κλέινει τα 84 της χρόνια, είπαμε να το γιορτάσουμε και να θυμηθούμε το απίστευτο στιλ της από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της μέχρι και σήμερα.

Η gallery που ακολουθεί θα σας μεταφέρει σε εποχές που το glamour ήταν συνώνυμο με το όνομα Sophia Loren.