Αυτά είναι τα αγαπημένα μας fashion icons

Στη λίστα θα βρεις από ηθοποιούς, μέχρι διευθύντριες περιοδικών.
Αυτά είναι τα αγαπημένα μας fashion icons



Εμείς οι γυναίκες, έχουμε κάποιες άλλες γυναίκες που πολύ μας αρέσουν. Για την ομορφιά, την προσωπικότητα, το style τους. Και κάθε τόσο τις "σπαμάρουμε" στα διάφορα social media και πέρνουμε έμπνευση. 

Σε σχετική ερώτηση που έπεσε στο γραφείο, όλες είχαν έστω κι απο μία να πουν. Άλλες γνωστές, άλλες άγνωστες, άλλες σπουδαίες άλλες όχι τόσο σπουδαίες, πάντως σίγουρα όλες με προσωπικότητα. Γιατί το style άλλωστε αυτό είναι. Να δίνεις χαρακτήρα σε αυτό που φοράς.

 

 

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Baddie Winkle. Μπορoύμε να ντυνόμαστε έτσι, όταν φτάσουμε 87 χρονών; Το απόλυτο fashion icon για όσες θέλουν να κάνουν εξαλλοσύνες, να φορούν ό,τι τους κατεβαίνει στο κεφάλι, να κάνουν twerking και χούλα χουπ μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Δες ΕΔΩ για τι περίπτωση μιλάμε.

 

Αγαπάμε Dita γιατί είναι διαφορετική! Προκαλεί χωρίς να είναι "δεύτερη" και αυτό είναι που μας αρέσει σε μία γυναίκα. Ξέρει τι σημαίνει θηλυκότητα και να γοητεύει τους πάντες.

Πώς να μην την έχεις σε κάθε λίστα με fashion icon;

 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, το μεγάλυτερο και πιο απρόθυμο σύμβολο στιλ εδώ και οκτώ δεκαετίες! Πολύχρωμα ταγεράκια, φαντεζί καπέλα και πάντα τα ίδια γοβάκια.

 

Αnna Dello Russo: H 53χρονη, θεόμουρλη (πάντα με την καλή έννοια) διευθύντρια της Ιαπωνικής Vogue είναι και της φαίνεται, ο ορισμός της μόδας και του style.

Είναι ένας "ακραίος" χαμελαίων που μπορεί να στηρίξει ό,τι μα ό,τι φορέσει. Ακόμα και δέντρο να της βάλεις, μπορεί να το κάνει να φαίνεται ένα σπουδαίο "έργο τέχνης" κάποιου μεγάλου οίκου. Με αγάπη σε οτιδήποτε ογκώδες, extreme και "φευγάτο", η Anna συνδυάζει με τον μοναδικό, δικό της τρόπο ό,τι είναι εκ πρώτης όψεως αταίριαστο. Γιατί κάποιοι άνθρωποι φαίνεται ότι γεννιούνται για συγκεκριμένο σκοπό. Στην περίπτωσή της, δεν είναι άλλος από τη μόδα.

 

Alexis Ren:  Ένα cool τυπάκι που φοράει κοντά ψιλοκάβαλα σορτσάκια, κοντές μπλούζες, αέρινα, στιλάτα φορέματα και έχει τα πιο τέλεια μαγιό! Είναι εκκεντρική χωρίς να φοράει ρούχα υπερπαραγωγές! Είναι απλή και chic. Είναι ένα αυθεντικό surf girl (μιας και έχουμε μπει σε καλοκαιρινό mood)

 

Πόσο fashionista είσαι; Κάνε ΕΔΩ το τέστ.