3 τρικ που κάνουν οι celebrity για να δείχνουν πιο αδύνατες

Μάθε όλα τα μυστικά των star...
3 τρικ που κάνουν οι celebrity για να δείχνουν πιο αδύνατες



Δεν σας έχει τύχει να δείτε μια celebrity σε ένα περιοδικό και την επόμενη να την ξαναδείτε σε άλλη φωτογραφία και να σας φανεί αρκετά πιο αδύνατη; Όχι δεν ήταν οφθαλμαπάτη αλλά τα διαφορετικά ρούχα που φορούσαν. Διότι με τόσους στιλίστες και ειδικούς της μόδας που τους συμβουλεύουν, ξέρουν όλα τα τρικ και τα μυστικά για να φαίνονται πιο αδύνατες και εντυπωσιακές στο λεπτό.

Άραγε ποια ρούχα μπορούν να πετύχουν τόσο γρήγορα αποτελέσματα;

H Βeyonce, η Crissy Teigen και η σέξι Kate Upton δίνουν την δική τους στιλιστική συμβουλή με τα παρακάτω outfit και τρικ :

 

1. Ρούχα με άνοιγμα κοντά στο μπούστο :

Αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα στην συγκεκριμένη περιοχή, στην οποία τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει περιττό λίπος, αύτοματα δημιουργείται η εντύπωση ότι όλη η σιλουέτα είναι πιο αδύνατη. Όπως βλέπεις η Beyonce τα κατάφερε μια χαρά.

2. Crop top με ψηλόμεση φούστα :

Το 2ο έξυπνο και θαυματουργό τρικ είναι να συνδυάσετε ένα crop top και μια ψηλόμεση φούστα. Η ψηλόμεση φούστα θα σας δώσει extra πόντους στο ύψος και το crop top θα μακρύνει το πάνω μέρος αισθητά. Μπράβο Chrissy!

3. Φούστες με μεγάλο σκίσιμο :

Ένα τρικ ακόμα για να φανείτε πιο αδύνατες είναι να εμπιστευτείτε τις φούστες με τα μεγάλα σκισίματα. Το πόδι που θα κάνει την εμφάνιση του, εκτός από την σέξι πινελιά θα μακρύνει στο λεπτό την σιλουέτα σας. Η Kate Upton κάτο ξέρει...

Τι λέτε; Θα ακολουθήσετε τα μυστικά των star;

Δες εδώ, ποιες ολόσωμες φόρμες διαλέγουν οι stars ανάλογα τον σωματότυπο τους.