Το 60s φόρεμα της Μαρίας Μπακοδήμου και γιατί να δοκιμάσεις και εσύ τα μεγάλα prints

Κάναμε live streaming στην εκπομπή ΦΜ Live και μας κέρδισε το φόρεμα της Μαρίας.
Το 60s φόρεμα της Μαρίας Μπακοδήμου και γιατί να δοκιμάσεις και εσύ τα μεγάλα prints



Μπορεί το ΦΜ live να μην έχει τελειώσει ακόμα αλλά από την πρώτη στιγμή της σημερινής εκπομπής, ξεχωρίσαμε το υπέροχο φόρεμα της Μαρίας Μπακοδήμου με τα μεγάλα λευκά και μπλε prints, σε 60s αισθητική. Η Μαρία λατρεύει  τα έντονα prints και τις retro γραμμές, που παραπέμπουν στη σιλουέτα της Twiggy και αυτό φαίνεται παντού στη συλλογή ρούχων της Mary Mary.

Εμείς με την σειρά μας δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μαζί της και να παραδεχτούμε ότι τα φορέματα με μεγάλα prints είναι το απόλυτο πασπαρτού ρούχο, αφού είναι αρκετά έντονα από μόνα τους, χωρίς να χρειάζεσαι να ξοδέψεις χρόνο στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις. Είναι ταυτόχρονα όσο εξεζητημένα και όσο συνηθισμένα χρειάζεται, για να μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φόρεσε τα για τη βραδινή βόλτα με ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο, όπως η Μαρία, συνδυάζοντας έτσι ένα κομμάτι σε κλασική γραμμή και ένα από τα must have της σεζόν. Για το πρωί διάλεξε ένα ζευγάρι ψηλές ή flat ankle boots. Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα όπως η παρουσιάστρια, αποφεύγοντας το βαρύ styling.