Δοκίμασε το ανδρόγυνο στυλ της Nicole Richie

Δοκίμασε το ανδρόγυνο στυλ της Nicole Richie



Το ανδρόγυνο look είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ ενός γυναικείου ντυσίματος με αρρενωπά χαρακτηριστικά, look το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ στις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί. Φανατάσου ένα αγοροκόριτσο το οποίο επέλεξε να φορέσει καλό υφασμάτινο παντελόνι και εφαρμοστά πουκάμισα, βγάζοντας προς τα έξω την ανέμελη και περιπετειώδη πλευρά του, ότι δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά και του αρέσει να διασκεδάζει και να περνά καλά.

Καθώς το ανδρόγυνο look έχει ταυτιστεί συχνά με brands τα οποία δημιουργούν unisex ρούχα όπως το Γιαπωνέζικο Uniplo, μπορούμε να φανταστούμε ότι πρόκειται για outfits τα οποία καταρρίπτουν τα όρια μεταξύ των δύο φίλων και δίνουν την δυνατότητα στον καθένα να φορέσει ότι θέλει, όπως θέλει συνδυάζοντας το όπως αυτός θέλει.

Η Nicole Richie επέλεξε την πιο glamorous εκδοχή του ανδρόγυνου στυλ, επιλέγοντας ένα μπλε κουστούμι με βελούδινες λεπτομέρειες, συνδυασμένο με τοπ στο ίδιο χρώμα –το total one color look είναι άλλωστε must- ένα statement κολιέ και μπορντό heels, σπάζοντας την μονοχρωμία στο πιο απροσδόκητο σημείο. Μπορεί να μην είναι και ότι πιο βολικό να κυκλοφορείς στην πόλη με ένα τόσο αυστηρό κουστούμι, για αυτό το λόγο μπορείς να δοκιμάσεις να συνδυάσεις ένα εφαρμοστό παντελόνι με πουκάμισα ή τοπ σε ίσια αυστηρή γραμμή. Κράτησε τα αξεσουάρ αρκετά minimal και μην δώσεις έμφαση σε πολύ girly στοιχεία. Φόρεσε brogues ή loafers, το αγαπημένο σου blazer και πιάσε τα μαλλιά σου έναν ψηλό κότσο.