Tζένη Μπαλατσινού: Δεν είμαι έγκυος!

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης στο DownTown που κυκλοφορεί
Tζένη Μπαλατσινού: Δεν είμαι έγκυος!



Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη, γιατί αποφάσισε να συγκατοικήσει με τον Βασίλη Κικίλια πριν κλείσουν έναν χρόνο σχέσης, και τα κοινά τους σχέδια για γάμο το καλοκαίρι. Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης στο DownTown.

ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΗ ΠΛΑΤΣΑΤΟΥΡΑ

H Tζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας μετακόμισαν μόλις την περασμένη εβδομάδα σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι, και συγκεκριμένα στην οδό Στησιχόρου. Λίγα μέτρα πιο κάτω, στα πολιτικά στέκια του Κολωνακίου, συζητούσαν ήδη για την είδηση της εγκυμοσύνης της Τζένης. Κανένα σκάνδαλο της Novartis δεν έχει το ενδιαφέρον μιας ξαφνικής εγκυμοσύνης με πρωταγωνιστές μια λαμπερή -νυν διαζευγμένη- παρουσιάστρια και έναν στιβαρό -πρώην ορκισμένο εργένη- πολιτικό της Ν.Δ. Οι φήμες πολύ γρήγορα διαπέρασαν τα πολιτικά πηγαδάκια, έγιναν πρώτο θέμα στις εκπομπές και κεντρική είδηση στα περιοδικά, με τον Βασίλη Κικίλια να τις διαψεύδει και εκείνες να φουντώνουν κι άλλο. Γιατί, κακά τα ψέματα, πάντα μια εγκυμοσύνη πουλάει σαν ζεστό ψωμί. Ειδικά όταν αυτή έρχεται ύστερα από λίγους μόνο μήνες σχέσης. Τι γίνεται όμως όταν δεν υπάρχει εγκυμοσύνη; Η Τζένη Μπαλατσινού βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν είμαι έγκυος»
«Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Το ορκίζομαι. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να πω γι’ αυτό το θέμα, το άκουσα κι εγώ. Το διαψεύδω με όλους τους τρόπους. Δεν είμαι έγκυος» δηλώνει κατηγορηματικά η ίδια στο DownTown, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο να την αμφισβητήσεις. Και η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να την αμφισβητήσεις, αφού ξέρεις πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που από την αρχή της σχέσης του ήθελαν τα πράγματα να κυλήσουν όμορφα, απλά και κυρίως διακριτικά, χωρίς βιασύνες, εντατικούς προγραμματισμούς και βαρύγδουπες δηλώσεις ευτυχίας. Το μόνο που είχαν στα άμεσα σχέδιά τους το τελευταίο διάστημα ήταν η συγκατοίκηση, όπως και συνέβη.

Στην οδό Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ
Έτσι είναι αλλιώς γνωστή η οδός Στησιχόρου, καθώς εκεί ζούσε για χρόνια το πιο αγαπημένο ζευγάρι του ελληνικού σινεμά. Πρόκειται για έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Αθήνας, μια ανάσα από το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί μετακόμισαν Μπαλατσινού και Κικίλιας την περασμένη εβδομάδα. Μαζί τους ο μικρός γιος της Τζένης, Μάξιμος, και ένα λαμπραντόρ που ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. του έκανε δώρο. Όπως αναφέρει, μάλιστα, καλά πληροφορημένη πηγή, το συγκεκριμένο διαμέρισμα 180 τ.μ. ανήκει στην ιδιοκτησία της παρουσιάστριας και δεν ενοικιάστηκε, όπως γράφτηκε. Το ανακαίνισαν και φρόντισαν μαζί την κάθε λεπτομέρεια, όπως τα έπιπλα, τη διακόσμηση και το λευκό χρώμα της αρμονίας που κυριαρχεί στο εσωτερικό του. Μόνη τους εκκρεμότητα πια είναι να μεταφέρουν στον ίδιο χώρο τα γραφεία που στεγάζουν το γυναικείο site της παρουσιάστριας jenny.gr, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες. 

Μετακόμιση τώρα
Πολλοί αναρωτιούνται γιατί αποφάσισαν τόσο γρήγορα να μείνουν μαζί. Ο λόγος είναι απλός: βαρέθηκαν να πηγαινοέρχονται ο ένας στο σπίτι του άλλου, και κυρίως ο Βασίλης Κικίλιας, που τον τελευταίο καιρό κοιμόταν σχεδόν καθημερινά στο σπίτι της Τζένης, στο Ψυχικό. Επίσης, στην Τζένη πάντα άρεσε το κέντρο και η πολυκοσμία και το παραδοσιακό διαμέρισμα στη Στησιχόρου φάνταζε η ιδανική λύση για την αρχή μιας νέας ζωής. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η μόνη συνήθεια που κράτησε η Τζένη από την προηγούμενη ζωή στο Ψυχικό ήταν να επισκέπτεται κάποια μεσημέρια μαζί με τον γιο της γνωστό burgerάδικο της περιοχής. Την καλή διάθεση που έχει τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως δεν μπορεί να της τη χαλάσει κανείς και τίποτα. Ούτε μια ψευδής είδηση.

Πώς προέκυψε η fake εγκυμοσύνη
Λόγω της ξαφνικής μετακόμισης, βγήκε και η φήμη περί ξαφνικής εγκυμοσύνης. Αναπαράχθηκε γρήγορα από τα Μέσα και θεωρήθηκε σίγουρο γεγονός, ακριβώς επειδή δεν διαψεύστηκε εγκαίρως από τις δύο πλευρές. Ο Βασίλης Κικίλιας τη διέψευσε τελικά στέλνοντας μήνυμα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και δηλώνοντας: «Είναι ένα θέμα που θέλω να το διαψεύσω. Δεν ισχύει. Όποιος το αναπαράγει αυτό το πράγμα κάνει πολύ μεγάλο σφάλμα. Δεν είναι ωραίο και κλείσε το θέμα». Ο ίδιος πιστεύει ότι οι συγκεκριμένες φήμες προέρχονται από πολιτικούς του αντιπάλους και στόχο έχουν να πλήξουν την πολιτική του καριέρα. Ωστόσο, δυσαρεστήθηκε έντονα με τις συγκεκριμένες φήμες για έναν ακόμη λόγο: η σύντροφός του είναι και μητέρα ενός ανήλικου ακόμη παιδιού. Και ο Βασίλης θέλει με κάθε τρόπο η Τζένη και ο γιος της να νιώθουν δίπλα του προστατευμένοι και ασφαλείς. Με τη σειρά της, η ίδια επέλεξε το DownTown για να βάλει τέλος στα σενάρια εγκυμοσύνης. Προηγείται άλλωστε ένας γάμος.

Γάμος το καλοκαίρι στην Πάτμο
Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του ζευγαριού, και εκτός απροόπτου, ο γάμος το καλοκαίρι θεωρείται σίγουρος. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά πολύ στενό φιλικό πρόσωπο και των δύο που όταν ρώτησε την Τζένη «και πότε σχεδιάζετε να παντρευτείτε; Το καλοκαιράκι στην Πάτμο;» πήρε την απάντηση «ναι, το καλοκαίρι. Η Πάτμος παίζεται ακόμη, θα είναι όμως σίγουρα σε νησί». Προς το παρόν ζουν την απόλυτη ευτυχία. Η ίδια πηγή δηλώνει στο D.T.: «Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, επειδή τους ξέρω καλά, θέλω να πω ότι δεν κρύβονται. Γι’ αυτό άλλωστε, από την αρχή ακόμη της σχέσης τους, βγήκαν κοινές φωτογραφίες που τους απαθανάτιζαν χέρι χέρι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο. Δεν θέλουν να ζουν με το άγχος των paparazzi, της δημοσιότητας και του τι θα πει ο κόσμος. Το μόνο που ζητούν είναι να μη γράφονται αναλήθειες για τόσο σοβαρά ζητήματα, όπως είναι αυτό της εγκυμοσύνης. Μην ξεχνάμε πως η Τζένη έχει μια οικογένεια πίσω της και για ό,τι γράφεται πρέπει να λογοδοτεί στα τρία της παιδιά». Παρ’ όλα αυτά, και παρά τις προσπάθειες Τζένης και Βασίλη να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, η συγκεκριμένη σχέση θα συνεχίσει να απασχολεί με αλήθειες και ψέματα, γιατί από την αρχή της συνδύαζε πολιτική και lifestyle, λάμψη και έρωτα, στρας και παρασκήνιο, διαζύγια και νέες αρχές. 

Όταν η Τζένη γνώρισε τον Βασίλη
Οκτώβριος του 2016 και η Τζένη Μπαλατσινού παρουσιάζει την εκπομπή Jenny Jenny. Καλεσμένος της ο, δεσμευμένος τότε με μία φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, Βασίλης Κικίλιας. Μιλάνε για τα πάντα στον καναπέ, εκτός από τα προσωπικά του βουλευτή αφού ο ίδιος συνηθίζει να αποφεύγει οποιαδήποτε τέτοια αναφορά. Στο τέλος της κουβέντας τους, η Τζένη του λέει στον αέρα πως θα γίνει σίγουρα πολύ καλός σύζυγος και πατέρας όταν το αποφασίσει. Χάνονται και ξαναβρίσκονται περίπου πέντε μήνες μετά, σε νυχτερινή έξοδό τους με κοινή παρέα. Ο νυν τομεάρχης της Ν.Δ. την προσκαλεί σε γεύμα. Εκείνη αρνείται ευγενικά. Εκείνος επιμένει. Ξανά και ξανά, μέχρι που η παρουσιάστρια τελικά δέχεται και ένας φλογερός -ολίγον τι αταίριαστος- έρωτας ξεκινά.

Personal Note 1: Η Τζένη Μπαλατσινού έχει δύο κόρες που σπουδάζουν στην Αμερική, ενώ ο μικρός γιος της είναι μόλις 11 χρονών σήμερα.
Personal Note 2: Η Τζένη υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο για δεκαοκτώ χρόνια, και το 2014 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.