Η Hillary Clinton ήξερε ότι ο Bill Clinton ήταν σεξομανής!

Το είχε ανακαλύψει πριν το γάμοτους!
Η Hillary Clinton ήξερε ότι ο Bill Clinton ήταν σεξομανής!



Πώς μπορείς να διαγράψεις το όνομα Μόνικα Λεβίνσκι από τη μνήμη σου όσα χρόνια κι αν περάσουν; Πάντα θα θυμάσαι τον Bill Clinton και αυτό το μαύρο φόρεμα. Κι αν αναρωτιέσαι πώς η Hillary μπόρεσε και τον συγχώρεσε μετά το τεράστιο αυτό σκάνδαλο, όταν ήταν η πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου; Μα φυσικά και το ήξερε από πριν, το 1975, ότι ο μέλλοντας άντρας της ήταν σεξομανής και άπιστος ! 

H υποψήφια για την προεδρία, Hillary, ξεκίνησε μια κρυφή εκστρατεία «εκφοβισμού» εναντίον της Marla Crider το 1974, μετά την ανακάλυψη ότι η 21χρόνων τότε βασίλισσα ομορφιάς κοιμόταν με τον άντρα της. Αυτό το αποκάλυψε πρόσφατα μία άλλη σχέση του Klinton, η Dolly Kyle."Ο Bill Clinton  είναι ένας εξαρτημένος σεξoμανής", είπε η Dolly σε μια συνέντευξη και οι συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις επιβεβαιώθηκαν και από μια πηγή κοντά στη Hilary.

"Λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο τους, η Hillary τον έπιασε να κάνει σεξ με ένα κορίτσι στο γραφείο του!" ισχυρίστηκε η πηγή. "Είπε ότι ακυρώνει το γάμο τους".Φυσικά τίποτα τέτοιο δε συνέβη και ενώ υποσχέθηκε να αλλάξει συμπεριφορά, η ιστορία συνεχίζεται όπως την ξέρεις! Με υπογραφή τον λεκέ!

Διάβασε ακόμα εδώ: Hillary Clinton : Έκανε πλαστικές για να γίνει πλανητάρχης!