KENZO X HM: 50 φωτογραφίες από το lookbook της KENZO με την HM

To λιγότερο αριστουργηματικές
KENZO X HM: 50 φωτογραφίες από το lookbook της KENZO με την HM



Και είχαμε πει, μάλλον τα H&M δεν θα μας άφηναν και πάλι με το στόμα ανοιχτό όπως τότε που ανακοίνωσαν τις συνεργασίες τους με τους οίκους Marni, Lanvin, Balmain και Alexander Wang. Μέχρι που έκαναν έκπληξη και έκαναν γνωστή την συνεργασία με τον πασίγνωστο και ιδιαίτερο οίκο μόδας, KENZO και αναφωνήσαμε ''is this real'';

Ο οίκος KENZO είναι γνωστός για τα έντονα χρώματα που πάντα χρησιμοποιεί, τα ιδιαίτερα prints που λατρεύει να συνδυάζει μεταξύ τους και για τα εκκεντρικά κομμάτια. Αυτό λοιπόν που ξεχωρίζει από την συγκεκριμένη ένωση των 2 εταιρειών είναι το tribal στοιχείο με μια πιο pop και ζωντανή διάθεση.

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές Carol Lim και Humberto Leon θα φέρουν το πνεύμα του KENZO στην H&M, δηµιουργώντας συλλογές για γυναίκες και άνδρες, καθώς και αξεσουάρ. «Ανυποµονούµε να µοιραστούµε µε όλους τον κόσµο των ΚΕΝΖΟ x H&M, µε όλη τους τη δηµιουργικότητα, το κέφι και την αγάπη για τη µόδα», λέει η Ann-Sofie Johansson, καλλιτεχνική σύµβουλος στην H&M.

Θυμήσου παρακάτω, το video που ανέβασε η KENZO στον λογαριασμό της στο youtube για να ανακοινώσει την συγκεκριμένη συνεργασία:

Τα KENZO x H&M, θα διατίθενται στα καταστήματα από τις 3 Νοεμβρίου του 2016.

Στην gallery που ακολουθεί, check όλη την συλλογή από την πολυαναμενόμενη συνεργασία. Το wow είναι λίγο για να την περιγράψουμε!