Είχε ενδιαφέρον το κόκκινο χαλί των Emmy Awards;

Τι ξεχωρίσαμε και ποιες τάσεις αναδείχτηκαν;
Είχε ενδιαφέρον το κόκκινο χαλί των Emmy Awards;



Η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει λίγο η λάμψη των Χολιγουντιανών βραβείων και οι κοριτσίστικες μετέπειτα συζητήσεις στο γραφείο για το τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες στο περίφημο κόκκινο χαλί. Τα βραβεία Emmy's είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που παρακολουθήσαμε μετά το καλοκαίρι και κάπως έτσι μπαίνουμε στο κλίμα για τα επόμενα βραβεία που θα έρθουν, που θα είναι και πολλά. Τα συγκεκριμένα βραβεία (τα οποία είναι και τα 68α στην σειρά) είναι τηλεοπτικά -βραβεύονται δηλαδή σειρές, show κτλ - και λαμβάνουν χώρο στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες.

Φέτος λοιπόν με παρουσιαστή τον ταλαντούχο Jimmy Kimmel, για άλλη μια φορά η βραδιά είχε γέλιο, πολλές εκπλήξεις και φυσικά πολλές εντυπωσιακές και custom-made τουαλέτες. Στο τελευταίο θα επικεντρωθούμε και θα δούμε μαζί ποιες μπήκαν στην λίστα με τις καλοντυμένες του red carpet.

Το κόκκινο χαλί δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τις μονόχρωμες τουαλέτες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Κόκκινα, μαύρα, λευκά, κίτρινα και πράσινα haute couture φορέματα επιλέχτηκαν από τις διάσημες κυρίες (και συγκεκριμένα τα one shoulder ήταν στις top προτιμήσεις), με ελάχιστες εξαιρέσεις να μας κάνουν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Λίγες ήταν οι stars οι οποίες βγήκαν από την comfort zone και τις κλασικές επιλογές και διάλεξαν τουαλέτες με floral print, 3D σιλουέτες και ιδιαίτερες διαφάνειες.

Τέλος τα λόγια, ώρα για εικόνες και πραγματικά εντυπωσιακές και λαμπερές εμφανίσεις!Κόκκινο χαλί είναι αυτό και θα δεις τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές των stars, στην gallery που ακολουθεί!

P.s: Θα έλειπε η Sofia Vergara;