Kanye West: 7 fashion items που έχει σχεδιάσει ο Kanye West (και έχουν γίνει ανάρπαστα)

Kαι έχουν γίνει ανάρπαστα
Kanye West: 7 fashion items που έχει σχεδιάσει ο Kanye West (και έχουν γίνει ανάρπαστα)



Αρχικά χρόνια πολλά Kanye! O ράπερ έγινε 40 και το γιορτάζουμε. Πέρσι η adidas μετά τη μεγάλη επιτυχία των YEEZY sneakers, επέκτεινε την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Kanye West, με το λανσάρισμα της σειράς adidas + KANYE WEST. Η σειρά συμπεριέλαβε συλλογές παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρμε το brand του YEEZY, για γυναίκες και άνδρες ενώ εκτός από streetwear και lifestyle σχέδια πρόσφερε και sport και performance επιλογές.Τελικά ο Kanye μπορεί να έχει ακούσει πολλά για τον χαρακτήρα του, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο που έχει να σχεδιάζει ρούχα, παπούτσια κτλ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Kanye West συνεργάστηκε με μία ομάδα της adidas η οποία ασχολήθηκε αποκλειστικά με την ανάπτυξη και τη δημιουργία όλων των προϊόντων YEEZY. Η ομάδα, που θα έχει ως βάση τα κεντρικά γραφεία της adidas στο Portland των ΗΠΑ ανέλαβε τη διαχείριση και τη συνολική επίβλεψη της συνεργασίας με στόχο την επιτυχημένη πορεία της σε όλο τον κόσμο.Στα σχέδια ανάπτυξης της σειράς περιλαμβάνεται και η δημιουργία καταστημάτων που θα είχαν το ρόλο ενός ξεχωριστού καταστήματος για τα προϊόντα YEEZY.Ε 

Κάτι μας λέει ότι σε όλη αυτή την επιτυχία έχει παίξει ρόλο η σύζυγος και μητέρα των 2 παιδιών του, Kim Kardashian. Παρακάτω δες τα 7 items που έχει σχεδιάσει τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει ανάρπαστα.

1. 2008 - Το Pastelle τζάκετ:

2. 2009 - Kanye West sneakers για την Louis Vuitton:

3. 2009 -  Sneakers Nike Air Yeezy:

4. 2012 - Sneakers Nike Air Yeezy 2:

5. Πουλοβερ A.P.C. Kanye Airport Sweater

6. Τζιν παντελόνι A.P.C. Kanye West:

7. 2015 - Sneakers Adidas Yeezy Boost:

O Κanye απέλυσε σωματοφύλακα γιατι φλέρταρε την Kim!Aπίστευτο;