Η Maybelline New York σε προσκαλεί στις 19/12 στα γυρίσματα του The Voice of Greece!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό τώρα
Η Maybelline New York σε προσκαλεί στις 19/12 στα γυρίσματα του The Voice of Greece!



Maybelline New York, η νούμερο 1 μάρκα μακιγιάζ στον κόσμο είναι ο επίσημος χορηγός make up στη νέα σεζόν του The Voice of Greece. H Μaybelline New York, αγαπημένη μάρκα των Ελληνίδων, θα δώσει στις διαγωνιζόμενες όχι μόνο τα ωραιότερα make up looks αλλά θα αναδείξει την ομορφιά τους και θα τους χαρίσει περισσότερο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Με επικεφαλής την επίσημη make-up artist της μάρκας, την Μάγδα Αναστασοπούλου, η ομάδα της Μaybelline New York χρησιμοποιώντας τα πιο IT προϊόντα μακιγιάζ θα τις βοηθήσει να βγάλουν το καλύτερο τους εαυτό στο stage και να πετύχουν τον στόχο τους! 

Γι' αυτό η Η Maybelline New York σε προσκαλεί στις 19/12 στα γυρίσματα του The Voice of Greece!

Θες να μάθεις πως να θα κερδίσεις πρόσκληση;

 Κάνε like στο διαγωνισμό στο facebook εδώ, στείλε μας τα στοιχεία σου στο inbox της σελίδας γράφοντας MBNY for The Voice of Greece και πάρε μέρος στην κλήρωση.

Τι θα κερδίσουν 7 τυχερές

~ Κέρδισε μία απο τις 7 διπλές προσκλήσεις.

~ Στις 19/12 ζήσε ζωντανά την εμπειρία του πιο μεγάλου talent show και γνώρισε απο κοντά τα νέα ταλέντα στον χώρο του τραγουδιού

~ Κέρδισε το πιο IT νέο loaded bold lipstick από τη Maybelline New York

~ ο Διαγωνισμός ισχύει από 9/12 έως 12/12 

~ Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στις 13/12

~ Οι τυχεροί θα παραλάβουν τις προσκλήσεις στην Είσοδο των Ολυμπιακών Ακινήτων Γαλατσίου, οδό Λεωφόρος Βείκου 139 προσκομίζοντας την ταυτότητά τους μαζί με το δώρο της MBNY.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!