Χριστούγεννα με cocooning; Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να δεις

Επιλέξτε τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών
Χριστούγεννα με cocooning; Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να δεις



Αν κάποιος ξέρει πως να το διασκεδάσει στις γιορτές, αυτά είναι τα sitcom. Όλες οι σειρές κάπως ετοιμάζουν ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, γιατί το προστάζουν οι τηλεοπτικοί κανόνες, αλλά λίγες έχουν να πουν πράγματα όπως οι κωμωδίες. Τα sitcoms λοιπόν φροντίζουν να έχουν τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια κάθε χρόνο και ο βασιλιάς όλων των χριστουγεννιάτικων επεισοδίων είναι το Friends, αλλά έχουμε και μερικές εξαιρέσεις.  Οπότε, εκεί ανάμεσα στα φαγητά, επιλέξτε μια από τις παρακάτω σειρές να δείτε.

Ludachristmas – 30 Rock

Αν κάτι έχει αποδείξει η αντισυμβατική κωμωδία 30 Rock είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα τέλειο. Και στο συγκεκριμένο επεισόδιο θέλησε να μας θυμίσει ότι δεν υπάρχουν τέλεια Χριστούγεννα και ότι αυτό που τα καταστρέφουν είναι οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, αφού δεν υπάρχει τέλεια οικογένεια. Γενικά, αισιόδοξα πράγματα.

The One Where Ross Got High – Friends

Αλίμονο που τα Friends θα έχαναν ευκαιρία για να συγκεντρωθούν σε μια γιορτή. Η Rachel φτιάχνει τούρτα με κρέας, ο Ross αποκαλύπτει ότι ήταν εκείνος που κάπνισε χόρτο και όχι ο Chandler και η Phoebe, ξαφνικά ανακαλύπτει ότι ο Jack Geller είναι γοητευτικός.

The One With the Holiday Armadillo – Friends

Ο Ross θέλει να δείξει στον γιο του ότι υπάρχουν κι άλλες γιορτές εκτός των Χριστουγέννων, και ως Εβραίοι πρέπει να γιορτάζουν το Hanukkah, ντύνεται ως Holiday Armadillo, ο Chandler ντύνεται ως Άη- Βασίλης και ο Joy βάζει την πιο γιορτινή στολή όλων, αυτή του Superman.

Christmukkah – The O.C.

Συμβαίνει κι αυτό. Καμιά φορά οι γονείς μας δεν πιστεύουν στην ίδια θρησκεία και τι πρέπει να κάνεις σαν παιδί; Να μην γιορτάσεις μια από τις δυο γιορτές ή να δημιουργήσεις μια δική σου; Ο Seth Cohen ένωσε τα Χριστούγεννα και το Hanukkah και δημιούργησε το Chrismukkah αναγκάζοντας οικογένεια και φίλους να γιορτάσουν τη νέα γιορτή.

How the Ghosts Stole Christmas – The X-Files

Δεν το περιμένατε στην λίστα, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια ever. Ο Mulder και η Scully ερευνούν κάτα τη διάρκεια της Παραμονής των Χριστουγέννων ένα στοιχειωμένο σπίτι, στο οποίο κατοικούν τα φαντάσμα των ενοίκων που αυτοκτόνησαν. Γιορτινά πράγματα.

The One With The Routine – Friends

Σας το είπα ότι τα Friedns είναι ο βασιλιάς των γιορτών. Και δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα το επεισόδιο που μας έδωσε την διάσημη routine των αδερφών Geller…

Grandma Got Run Over by a Reindeer – Grey’s Anatomy

Να’ ναι καλά η Izzie Stevens και τα πρώτα καταπληκτικά χρόνια του Grey’s Anatomy. Το επεισόδιο είναι μια τέλεια μεταφορά για εσένα που είσαι απίστευτα ενθουσιασμένη με τις γιορτές, θέλεις να στολίσεις τα πάντα και να ψήσεις κουλουράκια και όλοι γύρω σου είναι κακόμοιροι και μέσα στα νεύρα. Izzie Stevens, το ξωτικό των χριστουγέννων.

A Very Glee Christmas – Glee

Ναι, κάποτε το Glee ήταν η πιο hot σειρά που όλοι έβλεπαν και στην 2η σεζόν της έφερε ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια ever. Η Sue Sylvester γίνεται ο Grinch των Χριστουγέννων και κλέβει τα δώρα των παιδιών, ενώ καταστρέφει εντελώς την αίθουσα της χορωδίας και οι μαθητές του Glee ζητούν ο καθένας τα δικά του στον Άη-Βασίλη. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο.