X-Factor τέλος! Τι μας έμεινε από το show; Οι συντάκτριες του #FollowMe αναπολούν!

Ποιος θα είναι άραγε ο νικητής;
X-Factor τέλος! Τι μας έμεινε από το show; Οι συντάκτριες του #FollowMe αναπολούν!



Τελικά όσο X-Factor και να δούμε δεν θα βαρεθούμε ποτέ. Για την ακρίβεια πορωνόμαστε ακόμα περισσότερο. Αναγκαστικά, βέβαια, αυτός ο ενθουσιασμός μας θα φύγει σήμερα που τελείωσε του show. Τόόόσο κρίμα. Διότι σε κάθε live είχαμε να περιμένουμε πράγματα:

  • -Πόσο έξαλλος θα είναι ο Ίαν πάνω στη σκηνή; 
  • -Τι αλλόκοτο, αλλά στιλάτο, outfit θα επιλέξει η Τάμτα;
  • -Με τι ατάκα θα μπει ο Ρουβάς; Bonus: Θα πετάξει τα γυαλιά του στο κοινό; Και αν ναι, θα τα πιάσει κάποιος που τα χρειάζεται;
  • -Άραγε  πόσο γλυκούλης θα είναι ο Μαραντίνης; 
  • -Ο Θεοφάνους θα βγάλει καθόλου ξινίλα; 
  • -Η Πέγκυ τι εκφράσεις θα πάρει;

Kαι τώρα;;;
Αναμένουμε όλα τα παραπάνω αλλά και το βασικότερο ποιος θα είναι ο νικητής. 
Ίαν, Λέοντας ή Stereo Soul; Άντε να διαλέξεις! Τα στοιχήματα από τι βλέπω εδώ στο followme είναι υπερ του Ίαν κι έπειτα των Stereo Soul. Τι να κάνουμε έχουμε και τις αδυναμίες μας. Αλλά εδώ που τα λέμε δύσκολη επιλογή. Διότι όλοι είναι ΥΠΕΡταλαντούχοι! Αμφιβάλλεις;

Ωστόσο όμως ας μιλήσουμε όλες εδώ (στο followme) για το τι ήταν αυτό που μας έμεινε από το show. 

Βάλια Ζαμπάρα
Παίρνοντας ως δεδομένο ότι έχω να δω talent show από το Λύκειο (10 χρόνια και κάτι πριν) για να κολλήσω έτσι και κάθε Παρασκευή να είμαι απίκο στις 9.00, καταλαβαίνεις τι έπαθα. Αυτό το X-Factor είχε ενδιαφέρουσα κριτική επιτροπή (βρήκαμε νέα συμπάθεια- εσένα Θοδωρή Μαραντίνη) χωρίς πολλές μανούρες και  με όση ίντριγκα χρειαζόταν,έναν πάντα χαμογελαστό Σάκη Ρουβά που πετούσε κατά καιρούς κάτι πετυχημένα (κατά λάθος) και μας έπιανε η κοιλιά μας από τα γέλια, και κάτι ταλεντάρες "να". Από την αρχή μέχρι το τέλος. Το κακό βέβαια ήταν ότι από την αρχή, είχαμε και νικητή. Λες να πέσουν έξω όλα τα στοιχήματα; Φτου σκ@τ@ στο στόμα μου! Ί-αν, Ί-αν!

Γιάννα Κορρέ

Να σου πω και την αλήθεια, μου έμειναν πολλά από αυτό το  show που αρχικά βαριόμουν αλλά εν τέλει κατάφερε να με κερδίσει. Και δεν ξέρω από που να αρχίσω.  Από τον Ίαν που με πόρωνε σε κάθε του live; Από την Νωαίνα και το suspence που μου δημιουργούσε κάθε φορά για το που έχει βάλει το μουστάκι της; Από το fashion icon Τάμτα και την λαλίστατη κριτική της (500 λέξεις και άνω η κάθε παρατήρηση που έκανε) ή από τον απόλυτο super star Σάάάκη που κάθε φορά που έβγαινε στην σκηνή ήθελα να ουρλιάξω σαν παιδούλα; Και βασικά αυτή εδώ η εμφάνιση των Stereo Soul. 

Και όταν βγήκε στη σκηνή η Imany! 

Και φυσικά ο Ίαν!

Δημήτρης Δρίζος

Εγώ ψέματα δεν θα πω. Τέτοιος δεν είμαι. Δεν το παρακολουθώ φανατικά το show (έχει και Euro), αλλά είμαι ενήμερος για το τι παίζει. Και θα σας πω τι θα μου μείνει. Η σκηνή που η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθια της on camera (θα ήταν και 9 η ώρα) και η Ευαγγελία Αραβανή δίπλα να μην έχει πάρει χαμπάρι. 1ον. Εκτίμησα τα σωματικά προσόντα της κοπέλας. 2ον. Είναι σουρέαλ το σκηνικό. 3ον. Ελάτε τώρα, έχουμε ξαναδεί τέτοιο σκηνικό;

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Θα είμαι ειλικρινής! 1 πράγμα (ή καλύτερα 1 διαγωνισμένος) θα μείνει στην σκέψη μου από όλο το show. Και δεν είναι άλλος από τον Ίαν Στρατή (ναι είμαι γραφική). Αυτός ο σίφουνας με γυαλιά, που με θράσος και πολύ ταλέντο έκανε τους πάντες να τον θεωρούν από την πρώτη στιγμή ΝΙΚΗΤΗ. Σήμερα λοιπόν που θα βγει νικητής - δεν ακούω κουβέντα - ελπίζω να το εκμεταλλευτεί και να κάνει κάτι διαφορετικό στον χώρο της μουσικής. Γιατι το χρειάζομαστε άλλωστε!

Φυσικά δεν θα ξεχάσω ούτε την παρακάτω εμφάνιση που τραγούδησε Pavarotti, που όπως είχε πει και ο ίδιος ήταν όνειρο ζωής!

Κατερίνα Σκουρλή
Στο φετινό X Factor αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν οι ενδυματολογικές  επιλογές της Τάμτα, μου άρεσαν οι εναλλαγές στο στιλ της και οι edgy πινελιές που συνήθιζε να προσθέτει στο εκάστοτε look της.

Δες όλες τις λεπτομέρειες για το look του τελικού ΕΔΩ (και χάζεψε σούπερ ρεπορτάζ αγοράς)!