Οι πρωτοχρονιάτικες χαρτοπετσέτες της μαμάς!

Θα φέρει τον Αη-Βασίλη στο τραπέζι της.



Μετράει αντίστροφα τις μέρες για την πρωτοχρονιά η μαμά καθώς αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο πάρτι που όπως λέει όλο χάρη θα έχει «40 καλεσμένους και ντίσκο μπάλα». Και επειδή θέλει να είναι η τέλεια οικοδέσποινα, αποφάσισε κάθε μέρα να κάνει από μία δουλειά για να μην της πέσουν όλα μαζεμένα. Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει την playlist και τις ντιζαινάτες χαρτοπετσέτες της. Την έπιασα επ’ αυτοφώρω και της ζήτησα να μου δείξει τη διαδικασία.

«Είναι πολύ απλό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λευκό χαρτόνι, ένα ψαλίδι, ένα συρραπτικό και μερικές κόκκινες χαρτοπετσέτες. Μόνο μη με βγάλεις φωτογραφία γιατί είμαι άφτιαχτη» μου είπε.

Τελικά, ήταν όντως απλό και εγώ σεβάστηκα την επιθυμία της να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Σχεδίασε το μούσι του Αη-Βασίλη, το ζωγράφισε με μολυβάκι στο λευκό χαρτόνι, έκοψε τα κομμάτια, τα κόλλησε με συρραπτικό, δίπλωσε τα «αυτιά» της χαρτοπετσέτας και πέρασε τη χειροτεχνία της σα δαχτυλίδι μέσα από τη χαρτοπετσέτα.

Ορίστε το αποτέλεσμα! Εγώ δεν έχω παρά να τη συγχαρώ για την έμπνευσή της και να εκφράσω την πεποίθησή μου ότι το πάρτι της θα κάνει πάταγο!