Eίσαι deco-lover; Αυτά είναι τα πιο έξυπνα hacks που πρέπει να ξέρεις!

Και θα τα υιοθετήσεις asap!
Eίσαι deco-lover; Αυτά είναι τα πιο έξυπνα hacks που πρέπει να ξέρεις!



Θέλεις μια αλλαγή στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, στην κουζίνα; Αλλά δεν θέλεις να χαλάσεις λεφτά. Κανένα πρόβλημα. Αν είσαι εφευρετική ή αν είσαι απλά deco-lover και ψάχνεις στο internet ιδέες, τότε θα έπεσες και πάνω σε αυτό το θέμα το οποίο θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου έξυπνα και πάνω από όλα ανέξοδα. 

Ιδού πως:

Έχεις πολλά παπούτσια; Ιδού μια τέλεια πατέντα έτσι ώστε και να χωρέσουν όλα αλλά και να τα μην φαίνονται στον χώρο!

Σκέφτεσαι τι να κάνεις το τζάκι σου το καλοκαίρι; Κανένα πρόβλημα. Βάλε πολλά κεράκια (αρωματικά, χρωματιστά). Κρέμασε  φωτάκια, τοποθέτησε γλαστρούλες δεξιά και αριστερά και μετέτρεψε το σκηνικό.

Δεν έχεις άλλο καδράκι να κρεμάσεις στον τοίχο; Τότε ένα καπέλο είναι μια ιδέα. Ακόμα και μια λαμπάδα μπορείς! (Είναι τέλειο, το έχω κάνει.)

Μετέτρεψε το τραπεζάκι σου στο πιο ανατρεπτικό κομμάτι του σαλονιού σου. Βάψε το με ένα μεταλλικό χρώμα και βάλε από πάνω διάφορα διακοσμητικά.

Δώσε μια πινελιά στο ντουλαπάκι σου. Να το ανοίγεις και να σου φτιάχνει η διάθεση. Κόλλα μια μικρή ταπετσαρία, χαρτάκια, αυτοκόλλητα.

Μια σκάλα μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμη, εν τέλει! Μπορείς να κρεμάσεις παπούτσια, κασκόλ, τσάντες, κοσμήματα...

Κάνεις πάρτι και θέλεις να διατηρήσεις τις μπύρες, τα ποτά, τα αναψυκτικά παγωμένα χωρίς να χρειαστεί να ανοιγοκλείνεις το ψυγείο συνέχεια; Κάνε το εξής τότε:

Θέλεις να βάψεις τον τοίχο σου; Για δες το παρακάτω trick. Θα σε ξετρελάνει τουλάχιστον!

Χρειάζεσαι αποθηκευτικό χώρο στην κουζίνα σου; 8 τρόποι που θα σε σώσουν!

Photo by DESIGNECOLOGIST on Unsplash