Πού θα φας και πού θα πιεις στην Πεντέλη

Πάρε αυτοκίνητο και ανηφόρισε!
Πού θα φας και πού θα πιεις στην Πεντέλη



Έπιασαν οι ζέστες κι επειδή δεν αντέχεις την υγρασία της θάλασσας είπες να ανηφορίσεις προς βουνό. Αν δεν ξέρεις που να πας, ξεκίνα προς Πεντέλη. Έχει και brunch και sushi και ποτάκια και πίτσα.

Dada's
Από το πρωί σερβίρει νοστιμότατο πρωινό και brunch και φθάνει μέχρι αργά το βράδυ με ενημερωμένο κατάλογο cocktail, γευστική κουζίνα και ωραίες μουσικές. Παρασκευές και Σάββατα μην πιστέψεις πως θα φύγεις πριν τις τρεις το πρωί.Κάθε άλλο. Sky bar για να βλέπεις το γαλάζιο του ουρανού και τα αστέρια δίπλα στο φεγγάρι. 

Το Dada's με όνομα εμπνευσμένο από τον Ντανταϊσμό, είναι από αυτά τα μαγαζιά που αν πας μια φορά επιστρέφεις.

Πλατεία Ηρ. Πολυτεχνείου
Τηλ:210 8104672

 

Υama Sushi Bar
Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε και ήδη ανηφορίζουν ακόμα και οι Νότιοι. Αν και λέει sushi στην επιγραφή του, στην πραγματικότητα το Yama σερβίρει ασιατική κουζίνα (το κοτοπουλάκι που θα δεις στον κατάλογο να σου κλείνει το μάτι, δεν είναι τυχαίο. Παράγγειλέ το!). Και το βράδυ; Συνόδευσε το γεύμα σου με ένα από τα πιο γευστικά cocktail του καταλόγου, εμπνευσμένα (φυσικά) από την Ασία.

Ηρώων Πολυτεχνείου 23
Tηλ: 210 8105384

 

Coupepe
Αν σου αρέσει η πίτσα, το επισκέπτεσαι ήδη εδώ και χρόνια. Τα τραπεζάκια στην πλατεία που κάθε χρόνο πολλαπλασιάζονται και πρέπει να κάνεις κι ένα τάμα για να βρεις να κάτσεις, δείχνουν ότι εκτός από εσένα το έμαθαν κι άλλοι πολλοί. Δικαίως, γιατί έχει μια από τις πιο γευστικές πίτσες, λαχταριστές σαλάτες και δροσερές ρακές της περιοχής.

Πλατεία Ηρ. Πολυτεχνείου
Τηλ:210 810 0040
 

Παλιάτσος
Με τον καθαρό αέρα του βουνού, ωραίες μουσικές και βεράντες σαν αυτή της γιαγιάς για να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ με ωραίο κόσμο. 

Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη
Τηλ: 210 8100889 

Δες εδώ τις αγαπημένες μας ταράτσες για να πιεις το cocktail σου βλέποντας φεγγάρι (και Ακρόπολη).