Φυσικό lifting γίνεται; Δεν το πιστεύεις αλλά ναι!

Η απάντηση σε όλα βρίσκεται στη φύση!
Φυσικό lifting γίνεται; Δεν το πιστεύεις αλλά ναι!



Το πρόσωπο μιας γυναίκας είναι ο καθρέφτης της εμφάνισής της. Γι΄αυτό και πρέπει να το προσέχει ιδιαίτερα. Δεν χρειάζεται κόπο και λεφτά αλλά όρεξη και γνώση. 
Στην προκειμένη πρέπει να ξέρεις ότι το αυγό περιέχει πολλές πρωτεΐνες ευεργετικές για την επιδερμίδα. Είναι ακόμη δυναμωτικό, χάρη στη λεσετίνη, στα λευκώματα και τα ιχνοστοιχεία που περιέχει. Το ασπράδι του έχει τονωτικές και συσφικτικές ιδιότητες. Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου μάσκες βασισμένες στο αυγό, έτσι ώστε να ενισχύσεις τις προστατευτικές και επανορθωτικές ικανότητες του δέρματος και να απαλύνεις τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. 

Για τους παραπάνω λόγους σου προτείνουμε μια μάσκα με αυγό για ένα φυσικό lifting από τα χεράκια σου! Μια μάσκα με απλά υλικά μεν, θαυματουργά δε! Δεν συσφίγγει μόνο το δέρμα αλλά εξαφανίζει και τις κοκκινίλες.

Τι θα χρειαστείς 
*Ασπράδι αυγού + 1/2 χυμό λεμονιού +1 κουταλιά της σούπας μέλι. 

extra πληροφορία: Το ασπράδι του αυγού και λεμόνι σε μαρέγκα, είναι ακόμα καλύτερα στο πρόσωπό σου!
Τα αυγά και τα λεμόνια είναι δύο υπερτροφές της φύσης, πλούσια με βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεΐνες. Αλλά και τα δύο είναι επίσης άριστες πηγές για τη φυσική φροντίδα του δέρματος.
Οι πρωτεΐνες στα αυγά μπορούν να βοηθήσουν για την επούλωση , την ανοικοδόμηση και την ανανέωση του δέρματος σου . Αποτελούν φυσικό στυπτικό, που καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τα άτομα με λιπαρό δέρμα, και τις βοηθά να καθαριστούν δραστικά τα μαύρα στίγματα.

Πως θα τη φτιάξεις
Αναμειγνύεις τα παραπάνω υλικά και απλώνεις το μείγμα σε καθαρή επιδερμίδα. 
Μετά από 15-20 λεπτά, όταν θα αισθανθείς το δέρμα σου να τραβάει, ξεβγάζεις με χλιαρό νερό

ΑΥΤΟ είναι το προϊόν που φοράει κάθε μέρα η Kylie Jenner!