Κριοί και Αιγόκεροι μην τα κρατάτε όλα μέσα σας!

Παρθένοι και Τοξότες δείτε την λίγο αλλιώς!
Κριοί και Αιγόκεροι μην τα κρατάτε όλα μέσα σας!



Τα άστρα είναι σε θέση να σε βοηθήσουν και να σε πάνε ένα βήμα παρακάτω. Αν θέλεις, μπορείς να εξελιχτείς. Άδραξε τις ευκαιρίες που έρχονται!

ΚΡΙΟΣ: Εμφανίζονται μικροπροβλήματα από το πουθενά. Πρέπει να τα διαχειριστείς όλα με ψυχραιμία. Γιατί αλλιώς θα πήξεις. 
Tip: Όλα λύνονται άλλωστε! Τα άστρα είναι υπέρ σας!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι ανανεωμένη, δημιουργική και φευγάτη! Είσαι αυτό που πρέπει. Είσαι ευχάριστη και τα βλέπεις όλα θετικά. Ο έρωτας σε έχει ξεμυαλίσει!
Tip: Τα οικονομικά σου να προσέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Αλλά εσύ δεν πτοείσαι και κάνεις τα δικά σου. Από τι φαίνεται έχεις ξεσαλώσει και δεν υπολογίζεις τίποτα.
Tip: Πρόσεξε τις συνέπειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαγγελματικά και ερωτικά έχουν την τιμητική τους. Όμως πρόσεξε τους χειρισμούς σου. Διότι δεν πρέπει να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. 
Tip: Μην το χάσεις το παιχνίδι. Το έχεις!

ΛΕΩΝ: Κάνεις τα ταξιδάκια σου και είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες. Φυσικά και το μυαλό σου ταξιδεύει και δεν μπορείς επουδενί να μείνεις focus στα επαγγελματικά σου.
Tip: Δώσε ευκαιρίες σε ανθρώπους που σε απογοήτευσαν στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάχνεις να βρεις σταθερότητα και δεν μπορείς να εστιάσεις στη ρίζα του προβλήματος. Δεν μπορείς να βρεις κάποια άκρη γι΄αυτό και τα παρατάς. 
Tip: Μην χαλάς ενέργεια χωρίς λόγο.

ΖΥΓΟΣ: Τη μια βγαίνεις, ξεσαλώνεις και την άλλη απομονώνεσαι σπίτι μόνη σου. Ανακτάς δυνάμεις και επανέρχεσαι δριμύτερη! Τα ερωτικά σου είναι full και έχεις μπερδευτεί λίγο.
Tip: Μην τρελαίνεσαι. Αφέσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέλεις να μείνεις μόνη σου. Ξεκάθαρα! Κάνε ξεκαθαρίσματα αμέσως. Μην πιέζεσαι χωρίς λόγο. Κάνε πραγματικά ότι σε ευχαριστεί. 
Tip: Γιατί να σκέφτεσαι μόνο τους άλλους;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι σκεπτική και δεν ξέρεις πως να χειριστείς τα ερωτικά σου. Μένεις στάσιμη και περιμένεις να γίνουν όλα από μόνα τους. Σε απασχολούν και τα επαγγελματικά σου και δεν ξέρεις πως να φερθείς και που να δώσεις βάση.
Tip: Η τύχη θα σε σώσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν βλέπεις πια τα αρνητικά από μία κατάσταση. Εστιάζεις μόνο στα θετικά. Ακόμα και αν δυσκολεύεσαι. Βρίσκεις την άκρη σου και προχωράς μπροστά. 
Tip: Αν συνεχίσεις έτσι η κατάσταση θα αντιστραφεί. Και όλα θα γυρίσουν υπέρ σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου όσο δεν πάει. Και γενικότερα σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Από που να ξεκινήσεις όμως δεν ξέρεις. Σκέψου πριν κινηθείς.
Tip: Θα τα καταφέρεις ότι κι αν κάνεις!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι πολύ καλά. Η φάση σου όντως είναι ανέμελη και δεν σε νοιάζει τίποτα. Στα ξαφνικά η δημοτικότητά σου έχει ανέβει και είσαι καλύτερα από ποτέ. Και έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες!
Tip: Ούτε ο Κρόνος δεν σε επηρεάζει!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!