Τοξότες και Υδροχόοι μην παρασύρεστε τόσο εύκολα!

Κριοί και Καρκίνοι κάντε τα δικά σας!
Τοξότες και Υδροχόοι μην παρασύρεστε τόσο εύκολα!



Το πλανητικό σκηνικό στρώνει έδαφος για νέες συνεργασίες και φέρνει νέους και εκρηκτικούς έρωτες στο προσκήνιο. Η ημέρα έχει πολύ suspence και έρωτα!

ΚΡΙΟΣ: Θέλεις να ξεφύγεις και να κάνεις άλλα πράγματα. Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια. Από σήμερα και στο εξής κοίτα περισσότερο τον εαυτό σου.
Tip: Τα οικονομικά σου είναι σταθερά.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι ιδέα σου ή κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται; Εσύ από την άλλη ξέρεις αλλά δεν διεκδικείς. Έχεις πατήσει μέσα σου ένα pause. 
Tip: Κάνε ότι σε ευχαριστεί. Απλά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάνε αυτό που θέλεις σήμερα. Και τι είναι αυτό; Ότι σου έρθει στο μυαλό, χωρίς περιοσρισμούς. Απλά πρόσεξε τις επιπολαιότητες. Με σύνεση ότι κάνεις.
Tip: Χαμός στα ερωτικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άστρα σε δοκιμάζουν. Είσαι έτοιμη να δεχτείς την πρόκληση; Αν ναι τότε κάνε αυτό που πρέπει. Μην πέσεις στην παγίδα και σκεφτείς. Λειτούργησε αυθόρμητα.
Tip: Στην προκειμένη στο ερωτικό σου θέμα χρειάζεται να πάρεις πρωτοβουλία.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεσαι επειγόντως μια αλλαγή, να γίνει κάτι ανατρεπτικό στη ζωή σου. Αλλά τίποτα συγκλονιστικό δεν γίνεται. Προς το παρόν. Το καλοκαίρι είναι όλο μπροστά σου. Ποτέ δεν ξέρεις.
Tip: Κάνε λίγη ακόμα υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλά είσαι και φαίνεται. Επιτέλους. Έχεις μια απροσδόκητη αισιοδοξία και επιτέλους νιώθεις πλήρης.
Tip: Τα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο.

ΖΥΓΟΣ: Ένας έρωτας σου έχει πάρει τα μυαλά. Και είσαι αλλού. Η φάση σου βέβαια είναι του τρελλού. Γιατί θέλεις και δεν θέλεις να δεσμευτείς.
Tip: Κάνε ότι νιώθεις. Και ας είναι ότι να ΄ναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι ανανεωμένη και καλύτερα από ποτέ. Τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. Κια τώρα ποιος σε πιάνει; Τα ερωτικά σου πάνε αναπάντεχα καλά.
Tip: Νιώθεις τόσο τέλεια που δεν ξέρεις που αν εστιάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική γιατί το οποιοδήποτε λάθος θα σου στοιχίσει και δεν είσαι σε θέση να το διαχειριστείς σωστά.
Tip: Η φάση σου είναι αλλόκοτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά σου έχει γίνει προτεραιότητα. Δεν βλέπεις και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Έχεις πήξει και δεν μπορείς να το διαχειριστείς σωστά. Τι θα κάνεις γι΄αυτό; Αφιέρωσε λίγο χρόνο και στον εαυτό σου.
Tip: Αν δεν είσαι εσύ καλά, πως περιμένεις να κάνεις και τους άλλους;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δουλεύεις πολύ αλλά βρίσκεις διεξόδους και ξεφεύγεις! Βάλε όρια στους άλλους όμως γιατί δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα. 
Tip: Μην ξεχνάς πράγματα. Τι έχει πάθει η μνήμη σου;

ΙΧΘΥΣ: Το τραγούδι που σου ταιριάζει σήμερα είναι: "My heart is jumping". Τόσο τέλεια είσαι. Τόσο ανεβασμένη. Βάλε τοίχο να μην σε πτοήσει τίποτα άλλο.
Tip: Τα ερωτικά σου παίρνουν την ανιούσα!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!