Αστρολογικές προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Αιγόκερε, σημασία έχει να είσαι εσύ καλά και μόνο
Αστρολογικές προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;



Τι λένε 

ΚΡΙΟΣ: Οι προηγούμενες μέρες ήταν διαφορετικές. Είχες την ευκαιρία να ξεφύγεις. Άδραξε  τώρα την ευκαιρία. Σκέψου τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και κάντο.
Tip: Να υπομένεις τα εμπόδια. Όλα είναι για καλό.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα που πέρασε έζησες την απόλυτη παράνοια. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις τα πάνω σου και να ανανεωθείς πλήρως! Θα ηρεμήσεις και θα ανακτήσεις ενέργεια! 
Tip: Χρειάζεσαι να γίνει κάτι διαφορετικό στη ζωή σου! 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλεις ανανέωση και τη θέλεις τώρα. Τι θα κάνεις γι΄αυτό; Θα αφεθείς στα γεγονότα ή θα κάνεις κάτι για να περάσεις καλά επιτέλους;
Tip: Δώσε βάση στις ανάγκες σου και μην παραμελείς τον σύντροφό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρε μπρος! Ξεκόλλα και δες τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Μην ξεσπάς χωρίς λόγο. Κάνε ότι είναι απαραίτητο για να περάσεις καλά. Μην είσαι παρτάκι από αντίδραση!
Tip: Ας επικρατήσει η ωριμότητα.

ΛΕΩΝ: Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου; Θα αλλάξεις τακτική ή θα ακολουθήσεις το ίδιο μοτίβο; Αφού βλέπεις ότι δεν σε παίρνει γιατί δεν αλλάζεις στάση;
Tip: Κάνε την αλλαγή προς το καλύτερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όποιος κάνει λάθη επωμίζεται μετά και τις συνέπειες. Και αυτό δεν είναι κακό. Πρέπει να μαθαίνεις από αυτά και να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη. 
Tip: Αν κάνεις τα ίδια τότε είσαι άξια της μοίρας σου.

ΖΥΓΟΣ: Τα ζυγίζεις όλα στην ζωή σου και έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πιο διπλωματικά. Δεν θέλεις να έχεις στενοχώριες και γι΄αυτό και τα βλέπεις από άλλη οπτική.
Tip: Βάλε και το πείσμα στην άκρη και όλα θα είναι υπερ σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα έχεις δει λάθος τα πράγματα. Θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και δεν γίνεται στην προκειμένη. Τα γεγονότα άλλα λένε. Ότι έχεις κάνει λάθος κινήσεις. Ή θα το παραδεκτείς και θα πας ένα βήμα παρακάτω ή θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεων σου!
Tip: Ότι και αν αποφασίσεις θα μπορείς να το διαχειριστείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι μπερδεμένη όσο δεν πάει. Ωστόσο αυτή την βδομάδα θα ξεφύγεις λίγο και εκεί που θα νιώσεις καλά θα σε κυριεύσουν σκέψεις περίεργες και θα γυρίσεις στην αρχική σου κατάσταση.
Tip: Όλα είναι στο χέρι σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά και μόνο. Αν δεν καταφέρεις αυτό τότε έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου μέχρι να καταφέρεις ότι θέλεις.
Tip: Προσπάθησε να σκεφτείς πως ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες θα πάρεις κάτι καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις ξεσαλώσει. Θα αρχίσεις πάλι να είσαι ατίθαση και να μην ακούς κανέναν. Πρόσεξε γιατί πρέπει να επικεντρωθείς στα σημαντικά θέματα που θα προκύψουν από το πουθενά.
Tip: Συνδύασέ τα όλα. Μην είσαι παρτάλι!

ΙΧΘΥΣ: Αρχίζεις και παίρνεις τα πάνω σου σιγά σιγά. Ανανεώνεσαι και τα βλέπεις όλα αλλιώς. Ανοίγονται μπροστά σου οι ευκαιρίες που περίμενες τόσο καιρό.
Tip: Κάνε μια νέα αρχή!

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!