Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποιος είναι ο τύπος άντρα που σου ταιριάζει

Δώδεκα ζώδια -Δώδεκα διαφορετικοί χαρακτήρες-Δώδεκα διαφορετικοί τύποι αντρών!
Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποιος είναι ο τύπος άντρα που σου ταιριάζει



Ο αστρολογικός χάρτης σου μαρτυράει τα πάντα. Ποια είσαι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά σου, με ποιον ταιριάζεις, πως πρέπει να διακοσμήσεις το σπίτι σου, ποιο outfit σου ταιριάζει, τι σχέδιο τατουάζ σου ταιριάζει και άλλα πολλά! 
Ακόμα και ποιος είναι ο τύπος άντρα που σου ταιριάζει. Μπορεί να είναι ο ίδιος χαρακτήρας με σένα, μπορεί να είναι και το ακριβώς αντίθετό σου. Ξέρεις; 

Ιδού η αποκάλυψη!

KΡΙΟΣ (Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19): Gamer
Σου αρέσουν τα δύσκολα. Θέλεις να παίζεις παιχνίδια για να κερδίζεις. Δεν σου αρέσει να χάνεις. Ο τύπος gamer απλά σε εξιτάρει. Σου αρέσει η περιπέτεια. Και θα κάνεις τα πάντα για να τον κερδίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (Απρίλιος 20 – Μάιος 20): "Σπασικλάκι"
Ο τύπος αυτός σου παρέχει ασφάλεια. Δεν θέλεις να μπαίνεις σε διαδικασία τρέλας. Θέλεις να είσαι ήσυχη. Δεν θέλεις ερωτικές έννοιες στο κεφάλι σου. Θέλεις ηρεμία και ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Μάιος 21 – Ιούνιος 20): Καλός και κακός μαζί!
Είσαι μια "διπολική" προσωπικότητα. Από τη μια θέλεις κάποιον που να σου παρέχει ασφάλεια και να μην σε τρελαίνει. Από την άλλη όμως θέλεις να έχεις και suspence γιατί έχεις αρχίσει να βαριέσαι. Ιδανικός σύντροφος είναι μια "διπολική" προσωπικότητα επίσης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ιούνιος 21 – Ιούλιος 22): Γλυκός και σέξι!
Σου αρέσουν τα άκρα. Θέλεις κάποιον που να μπορεί να είναι γλυκός μαζί σου όποτε θέλεις αλλά παράλληλα να είναι και σέξι. Και επίσης σου αρέσει πολύ το σεξ, οπότε και θέλεις κάποιον να σε ακολουθεί σε αυτό. 

ΛΕΩΝ (Ιούλιος 23 – Αύγουστος 22): Supportive boyfriend
Σου αρέσει να είσαι στο κέντρο της προσοχής. Οπότε θέλεις κάποιον που θα σου κάνει support σε όλο αυτό. Που θα σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και δεν θα σε ζηλεύει. Θα σε θαυμάζει και θα σε αφήσει να λάμψεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Αύγουστος 23 – Σεπτέμβριος 22): Να ξέρει να συμβιβάζεται!
Σου αρέσει να αναλύεις τα πάντα. Νομίζεις ότι έχεις πάντα δίκιο. Γι΄αυτό και ο σύντροφός σου δεν θα πρέπει να σου πηγαίνει κόντρα! Θα πρέπει να πηγαίνει με τα νερά σου. Αλλιώς θα έχετε non stop εντάσεις και θα κουραστείτε και οι δυο!

ΖΥΓΟΣ (Σεπτέμβριος 23 – Οκτώβριος 22): Να έχει χιούμορ!
Είσαι ευχάριστη, κοινωνική και γι΄αυτό χρειάζεσαι να έχεις δίπλα σου κάποιον που να είναι σαν και σένα, για να μην σε παρεξηγεί. Θέλεις να περνάς καλά και δεν σε τραβάνε οι μίζεροι άνθρωποι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Οκτώβριος 23 – Νοέμβριος 21): Hot boyfriend!
Έχεις πάθος μέσα σου και είσαι πολύ σεξουαλική. Χρειάζεσαι κάποιον εξίσου σεξουαλικό με εσένα. Να είναι ανοιχτός στο σεξ και να του αρέσει να πειραματίζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Νοέμβριος 22 – Δεκέμβριος 21): Χαμαιλέοντας
Τη μια θέλεις να είσαι σε σχέση και την άλλη όχι. Οπότε χρειάζεσαι κάποιον που να μην σε πιέζει, για να μην νιώθεις ότι είσαι δεσμευμένη. Θέλεις να έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι ανεξάρτητη. Γι΄αυτό θέλεις ένα cool τυπάκι! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Δεκέμβριος 22 – Ιανουάριος 19): Πρακτικός
Είσαι της τάξης και έχεις πρόγραμμα, που το τηρείς πιστά. Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι πρακτικό μυαλό. Θέλεις κάποιον που να βρίσκεται σε εγρήγορση non stop, να είναι δημιουργικός και να δίνει βάση στα επαγγελματικά του. Δεν ανέχεσαι την τεμπελιά και την στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ιανουάριος 20 – Φεβρουάριος 18): Ανεξάρτητος 
Είσαι ένα φευγάτο τυπάκι και δεν μπαίνεις σε καλούπια. Ο σύντροφός σου όμως θέλεις να είναι το αντίθετο από σένα, για να υπάρχει και ισορροπία στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ (Φεβρουάριος 19 – Μάρτιος 20): "Τρελός"
Είσαι ευαίσθητη όσο δεν πάει. Αλλά είσαι και στον κόσμο σου. Θέλεις κάποιον να διαθέτει όση τρέλα διαθέτεις και εσύ. Θέλεις κάποιον που θα σε βγάζει από την καθημερινότητά και τη ρουτίνα σου!

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!