Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο; Ψαράκι έχεις την ευκαιρία να ξεδώσεις

Ταυράκι, δώσε λίγη παραπάνω βάση στους φίλους σου.
Tι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο; Ψαράκι έχεις την ευκαιρία να ξεδώσεις



ΚΡΙΟΣ: Συνεχίζεις και είσαι σε καλό mood. Αυτό που σου λείπει είναι το suspence και θα το βρεις, μην ανησυχείς. Θα γελάσεις, θα ξεχαστείς, θα δεις φίλους. 
Tip: Τι καλύτερο από το να αφεθείς και να μην σκεφτείς τίποτα για ένα διήμερο;(!)

ΤΑΥΡΟΣ: Δώσε λίγη παραπάνω βάση στους φίλους σου. Σε χρειάζονται και τους λείπεις. Μην απομονώνεσαι και δες τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Μην είσαι ξεροκέφαλη.
Tip: Σου χρειάζεται ένα μεγάλο διάλειμμα από όλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνεις το υποσυνείδητο να σε οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς ακόμα. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου και χρησιμοποίησε υπέρ σου επαφές που δεν είχες αξιοποιήσει πιο πριν.
Tip: Σκέψου λίγο πιο διπλωματικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην σκέφτεσαι χίλια πράγματα μαζί. Διότι δεν θα βγάλεις άκρη και θα χαθείς. Δεν χρειάζεται να κουράζεις το μυαλό σου με περιττές έννοιες που έχουν δρομολογηθεί να λυθούν.
Tip: Να έχεις εμπιστοσύνη στους δικούς σου ανθρώπους!

ΛΕΩΝ: Μικρές ανατροπές ενδέχεται να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Μην δώσεις σημασία. Κάνε αυτό που ξέρεις. Πέρνα καλά και ανάλαβε δράση.
Tip: "Μην μπαίνεις στην πρίζα" χωρίς λόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλεις να ακολουθήσεις τον σωστό το δρόμο. Και έχεις χαθεί. Πάρε το χρόνο σου. Το θέμα είναι ότι έχεις διάθεση να αλλάξεις. Οπότε όλα τα καλά θα έρθουν αν έχεις υπομονή.
Tip: Κάνε αλλαγές στην εμφάνιση σου, για να ανανεωθείς!

ΖΥΓΟΣ: Ζυγίζεις τις καταστάσεις και βλέπεις πως όλα είναι υπέρ σου, μετά από πολύ καιρό. Οπότε και θα το εκμεταλλευτείς όπως πρέπει. Μην σκέφτεσαι κανέναν.
Tip: Πάνω από όλα προέχει η καλοπέρασή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Πρόσεξε μην κυλήσεις και αρχίσεις πάλι τα περιττά έξοδα. Διότι αν σε πάρει η μπάλα θα την χάσεις αυτή τη φορά.
Tip: Βάλε μέτρο στη ζωή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίζεις και παίρνεις τα πάνω σου. Αναθεωρείς καταστάσεις και παίρνεις πίσω λόγια που έχεις πει στο παρελθόν. Είδες που δεν πρέπει να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις αν δεν είσαι σίγουρη;
Tip: Όλα μπορούν να αλλάξουν αν το θέλεις και είσαι σίγουρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι απρόσμενες. Αν δεν δώσεις βάση είναι πολύ πιθανό να πας ένα βήμα πίσω.
Tip: Πάρε φόρα και κάνε ότι πρέπει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ότι έχεις βάλει στόχο θα το πετύχεις. Είσαι σε αυτό το mood, το αποφασιστικό. Είναι να μην βάλεις κάτι στο μυαλό σου. Αν το βάλεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνεις.
Tip: Κάνε δημόσιες σχέσεις. Χρειάζεται να είσαι extra κοινωνική!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις όλο τον χρόνο για να επανορθώσεις και να είσαι έξαλλη. Να είσαι ο εαυτός σου πάλι. Έχεις την ευκαιρία να βγεις έξω και να ξεδώσεις. 
Tip: Αντίδρασε αυθόρμητα!

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!