Ζώδια: Ζυγοί και Αιγόκεροι είστε σε φάση εξέλιξης!Το σκηνικό δεν είναι ευνοϊκό, η αλήθεια είναι. Όμως αυτό δεν πρέπει να σε πτοήσει καθόλου. Αντιθέτως θα πρέπει να σε αναπτερώσει και να σε κάνει να κινηθείς πιο έξυπνα προκειμένου να βρεις λύσεις!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι και πάλι σε πολύ καλό επίπεδο. Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη. Σου αρέσει αυτή η φάση και το απολαμβάνεις.
Tip: Πρόσεξε για να έχεις και μετά!

ΤΑΥΡΟΣ: Τα νεύρα σου είναι στην τσίτα. Δεν ηρεμείς με τίποτα. Και ξέρεις γιατί; Διότι περιμένεις όλα να γίνουν όποτε το θέλεις εσύ. Όμως δεν πάει έτσι. Θα πρέπει να κάνεις και υποχωρήσεις. 
Tip: Κάνε πίσω. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι νέο, κάτι ανατρεπτικό. Βγες με φίλους, και να είσαι ανοιχτή στον επαγγελματικό σου ορίζοντα και κάνε δημόσιες σχέσεις. 
Tip: Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινότητά σου έχει αλλάξει. Βρίσκεσαι σε τρελούς ρυθμούς και αυτό δεν είναι καλό για σένα. Δεν έχεις συνηθίσει σε τέτοια τρέλα και έχεις αποσυντονιστεί!
Tip: Κάνε τα κουμάντα σου γρήγορα.

ΛΕΩΝ: Την κατάστασή σου δεν μπορεί κάποιος να την περιγράψει εύκολα. Ούτε εσύ η ίδια. Διότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μην γκρινιάζεις και μην περιμένεις από τους άλλους να αντιδρούν όπως εσύ θέλεις. 
Tip: Ξεκίνα ένα νέο hobby. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις πάθει φοβία με όλα πια. Φοβάσαι να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου γιατί πιστεύεις πως δεν το έχεις. Γίνε πιο τολμηρή και δοκίμασε ακόμα και να αποτύχεις.
Tip: Κάνεις λάθη για να μάθεις!

ΖΥΓΟΣ: Bρίσκεσαι σε υπερένταση. Τι να κάνεις γι΄αυτό; Να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις ότι σε ευχαριστεί. Μην πιέζεσαι, δεν υπάρχει λόγος.
Tip: Και να στενοχωρηθείς με κάτι μην τρελαίνεσαι. Δεν έγινε κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πρόγραμμά σου αλλάζει στα ξαφνικά. Όλα γίνονται πιο γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις. Όμως μην ανησυχείς προσαρμόζεσαι με τη μια και βρίσκεις την άκρη σου.
Tip: Μην σε πιάνει καταναλωτική μανία!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις ανέβει ψυχολογικά εδώ και λίγες ημέρες. Τι είναι αυτό όμως που σου έχει φτιάξει τη διάθεση; Μήπως πρέπει να αναρωτηθείς βαθύτερα; 
Tip: Σκέψου πιο ουσιαστικά κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις επικεντρωθεί στα οικονομικά σου. Έχεις βάλει στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα το πετύχεις ότι και αν γίνει.
Tip: Αν βάλεις στόχο κάτι και το θέλεις πολύ, θα το πετύχεις ο κόσμος να χαλάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιείς πως είσαι μόνη σου. Και ότι πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Μπορεί αυτό να σου κακοφαίνεται λίγο, ωστόσο όμως δεν αγχώνεσαι και παραπάνω από τι πρέπει. 
Tip: Κυριαρχεί μια ξαφνική δυναμικότητα μέσα σου!

ΙΧΘΥΣ: H διάθεσή σου έχει σκαμπαναβέσματα. Βρίσκεσαι στα άκρα και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Κυριαρχεί όμως ένα θετικό feeling μέσα σου. 
Tip: To έχεις αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!