Oι προβλέψεις της ημέρας: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Κριέ, μπορείς να ξαναβάλεις τη μπέρτα, να σηκώσεις το χέρι ψηλά και να φύγεις για νέες περιπέτειες.
Oι προβλέψεις της ημέρας: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ

Μπορείς να ξαναβάλεις τη μπέρτα, να σηκώσεις το χέρι ψηλά και να φύγεις για νέες περιπέτειες. Πρωτοβουλίες. Ανοίγματα. Νέους στόχους. Νέα λάθη. Ξαναγίνεσαι ο «Σούπερμαν» που όλοι ξέρουμε, τολμηρός, δυναμικός, ενθουσιώδης. Το καλύτερο δε, είναι ότι τώρα μπορείς να συγκεντρώσεις όλη σου τη σκέψη και τη δύναμη στο σκοπό. Τον όποιον σκοπό. Πιθανά ταξίδια, επιτυχίες σε θέματα σπουδών, νομικών διεκδικήσεων. 

Tip: Εμμονές, «κολλήματα». Τώρα που «ασπρίζει», γιατί να το «μαυρίσεις»;

ΤΑΥΡΟΣ

Μιλάμε για μια «κλειστή» περίοδο, όπου, φαινομενικά, τίποτα δεν «περπατάει». Μέσα σου όμως μετακινούνται βουνά. Ναι, μικρά βήματα για την ανθρωπότητα, τεράστια για σένα. Κι ας μην «βλέπουν» τίποτα οι άλλοι. Κι ας μην καταλαβαίνεις ούτε κι εσύ καλά καλά τι γίνεται. Βουτιά στα βαθιά.

Tip: Οικονομικά συντρόφου, φορολογικά, δάνεια. Μη φοβού, καλές εξελίξεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έκανες τις «απλωτές» σου, τις σπατάλες σου, τα απερίσκεπτά σου γενικώς. Οικονομικά, επαγγελματικά, σχεσιακά. Τώρα το πλανητικό σκηνικό σού λέει: «βάλε φρένο, δεν πάει άλλο». Κατά τ’ άλλα, η περίοδος είναι ιδανική για συναντήσεις με φίλους και παρέες, για δρομολόγηση νέων σχεδίων για το μέλλον.

Tip: Καινούριες σχέσεις/συνεργασίες. Με ζόρι ή χωρίς, υπόσχονται σταθερότητα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν δράσεις τώρα επαγγελματικά, τότε πότε; Είναι από εκείνες τις στιγμές που πρέπει κανείς να πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα. Ή ταν ή επί τας. Όλο το πλανητικό σκηνικό αβαντάρει να βάλεις τα δυνατά σου και να κυνηγήσεις καριέρα, προβολή, εύνοια από άτομα εξουσίας.

Tip: Θέματα υγείας και διατροφής. Δύσκολη και φρενήρης καθημερινότητα

ΛΕΩΝ

Επεκτάσεις, επεκτάσεις και ξανά επεκτάσεις. Όχι, δεν ρίχνεις δεύτερο όροφο σε οικοδομή. Όμως, πραγματικά, η ζωή σου προοδεύει. Κι εσύ θέλεις να ανοίξεις ορίζοντες, να πειραματιστείς, να διδαχθείς, να ταξιδέψεις, να χαρείς, να κάνεις τις γνωριμίες σου, και γιατί όχι, να πετύχεις και καμιά καλή περίπτωση. 

Tip: Ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σου; Μέσα είσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου, θα’πρεπε κανονικά να σου δίνει μεγάλη αβάντα. Και στη σχέση/οικογένεια και στην τσέπη σου. Ωστόσο, οι αρνητικές της όψεις τούτες τις μέρες με Δία και Κρόνο, αντιστρέφουν την εύνοια. Ή σε ωθούν σε υπερβολές ή σε περιορίζουν ασφυκτικά με κάποιο τρόπο. 

Tip: Κινητικότητα όπου υπάρχουν χρήματα από τρίτους. Και από τον σύντροφο

ΖΥΓΟΣ

Στο στοιχείο σου. Σχέσεις συντροφικές, κολλητοί φίλοι, συνεργασίες, κοινωνικές συναναστροφές, ευγένεια, διπλωματία, χάρις και τσαχπινιά. Όλα σου τα «όπλα» αραδιασμένα μπροστά σου. Και μόνο τα μισά να χρησιμοποιήσεις, έχεις γοητεύσει το σύμπαν. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης σου, κι εσύ ο δικός τους. Πάντα άλλωστε.

Tip: Διδάσκεις «μαθήματα» ισορροπίας. Ξεκίνημα σεμιναρίων. Ταξιδάκια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητά σου ζωηρεύει. Το ίδιο και η δουλειά. Πολλές συζητήσεις, επαφές, κινητικότητα στο γραφείο ή σε όποιον άλλον χώρο δουλεύεις. Το καλό είναι ότι όλη αυτή η κινητικότητα φέρνει χρήμα. Ή το αίσθημα ότι αξίζεις ως εργαζόμενος. Σπουδαία υπόθεση. Ενασχόληση με υγεία, διατροφή, well-being.

Tip: Εστιάζεις σε κάθε λεπτομέρεια. Τακτοποιείς. Καθαρίζεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άξονας καριέρας-οικογένειας στο επίκεντρο για άλλη μια φορά. Η μία ή η άλλη πλευρά «τραβά» σε υπερβολές. Αλλά και σε ζορίζει. Σε περιορίζει σε βαθμό να θες να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις για Καραϊβική. Ωραίο ανέκδοτο ε; Ευτυχώς, δημιουργικά σχέδια ευοδώνονται.

Tip: Αυτή η «τραμπάλα» μεταξύ καριέρας-σπιτιού για πόσο λες να συνεχίσει;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Κάτι σαν κέντρο διερχομένων ένα πράμα. Αλλά όχι απαραίτητα με αρνητική χροιά. Μολονότι Άρης και Κρόνος από τον τελευταίο σου οίκο, μιλούν για παρασκηνιακούς ανταγωνισμούς, μετανιώματα, θυμό, απωθημένα, δυσκολία στον ύπνο. Κλείνουν κύκλοι. 

Tip: Συμφωνίες για ακίνητα. Επισκευές. Εσωστρέφεια, σκέψεις για το παρελθόν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πιο πιθανό μέρος να σε βρει κανείς αυτήν την περίοδο είναι στο τιμόνι του αυτοκινήτου σου. Ή κάπου στους δρόμους τελοσπάντων να γυρνοβολάς από ραντεβού σε ραντεβού και από υποχρέωση σε υποχρέωση. Ή να γράφεις, να διαβάζεις, να βολτάρεις, να παρλάρεις ακατασχέτως. Όλα καλά. 

Tip: Φίλοι, παρέες, ομάδες σε «στριμώχνουν». Νέα σχέδια, νέα κατεύθυνση 

ΙΧΘYEΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε γλυκαίνει ακόμη περισσότερο. Σε ομορφαίνει, σε κάνει ελκυστικό σε ελκυστικούς ανθρώπους. Που μπορεί να αποδειχθούν και ιδιαιτέρως ευεργετικοί παρεπιπτόντως. Λίγη προσοχή μόνο μη σε πιάσουν τα επιπόλαια και οι γνωστές υπερβολές και χαλάσει η καλή «συνταγή».

Tip: Καλύτερα οικονομικά. Επαγγελματικά ξεκινήματα με ευθύνες