Aστρολογικές προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Σκορπιέ, μην βγάζεις σενάρια στο μυαλό σου που δεν έχουν νόημα και που δεν πρόκειται και ποτέ να πραγματοποιηθούν.
Aστρολογικές προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ: Μπήκες πάλι στο mood της εξαλλοσύνης και θέλεις να βγαίνεις. Επειδή όμως η υπερβολή κυλάει στο αίμα σου πρόσεξε τις αντιδράσεις σου. Μπορείς να ξεφύγεις και για πλάκα.
Tip: Μην είσαι αρνητική σε νέες καταστάσεις που ενδέχεται να συμβούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η φάση σου είναι μέτρια. Έχει σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο όμως βρίσκεις την άκρη σου. Σε βοηθούν οι φίλοι σου. Γι΄αυτό μην τους παραμελείς. 
Tip: Κάνε και καμία υποχώρηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι σε φάση ανανέωσης των οικονομικών σου θεμάτων και είσαι χαρούμενη. Περίμενες καιρό μια τέτοια θετική εξέλιξη. Κάνε ότι είχες προγραμματίσει τόσο καιρό πριν.
Tip: Μην παραμελείς οικογενειακά άλυτα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το έχεις ρίξει στη δουλειά για να ξεχαστείς. Και τα καταφέρνεις. Απλά κάνε κάτι και για σένα. Αυτές τις μέρες δώσε βάση μόνο στον εαυτό σου και στο τι θέλει. Αν δεν είσαι εσύ καλά δεν μπορείς να ευχαριστήσεις και κανέναν άλλο.
Tip: Πήγαινε βόλτα! Είναι απαραίτητο.

ΛΕΩΝ: Ο εγωισμός σου είναι σε άλλα επίπεδα. Πρέπει να χαλαρώσεις οπωσδήποτε γιατί αυτό το χαρακτηριστικό θα σε οδηγήσει εκεί που δεν θέλεις. Εκτός στόχου. Δες τα πράγματα πιο χαλαρά, πιο απλά. 
Tip: Απλοποίησε το σκεπτικό σου. Κάνε μια εξόρμηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ότι είσαι κυκλοθυμκή το έχουν καταλάβει όλοι. Το ότι αυτή η στάση μπορεί να τρελάνει τους γύρω σου και να τους κάνει να απομακρυνθούν το έχεις καταλάβει; Άλλαξε στάση asap!
Tip: Βάλε ένα στόχο και επικεντρώσου εκεί!

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινάει νέος κύκλος για σένα. Τα ερωτικά σου θα σε πάνε σε άλλο μονοπάτι. Γι΄αυτό ζήσε όσο μπορείς ακόμα ανέμελη με φίλες και κάνε εξαλλοσύνες γιατί η δέσμευση είναι κοντά.
Tip: Τι λες να ξεκινήσεις τις τρέλες το ΣΚ;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην βγάζεις σενάρια στο μυαλό σου που δεν έχουν νόημα και που δεν πρόκειται και ποτέ να πραγματοποιηθούν. Δεν σου πάει να είσαι ονειροπόλα γιατί υπερέχει η λογική σου και ο ρεαλισμός και απογοήτευεσαι μετά.
Tip: Δώσε βάση στους φίλους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκεσαι σε δίλημμα. Να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ή να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει και να σε οδηγήσει αυτός; Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και κάνεις αλλαγές στην ζωή σου. 
Tip: Και όμως είσαι συναισθηματικά ευάλωτη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή την περίοδο θα έχεις την τιμητική σου. ΌΛοι ασχολούνται με σένα. Περνάς τέλεια. Βέβαια η φάση σου είναι και λίγο επικίνδυνη και κυκλοθυμική. Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να ανατραπεί και να σου χαλάσει όλη η διάθεση.
Tip: Γι΄αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου. Όλα εξαρτώνται από σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι και πάλι ο εαυτός σου! Βγαίνεις, ξενυχτάς, κάνεις τρέλες! Όλοι θέλουν λίγο από την ενέργειά σου. Αυτή η εβδομάδα θα είναι συναρπαστική. Πρόσεξε μην ξεφύγεις οικονομικά!
Tip: Κάνε ένα διάλειμμα από τους τοξικούς ανθρώπους που είχες γύρω σου το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΣ: Εκεί που βρίσκεσαι στο peak όλο και κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής θα στο χαλάσει. Φτάνεις στην πηγή και δεν πίνεις νερό. Τι φταίει; Μήπως εσύ που πέφτεις με τα μούτρα; Σήμερα άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν μόνα τους.
Tip: Τα ερωτικά σου εξελίσσονται αλλόκοτα αλλά καλά.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!